cekcekici
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Körüksüz olmayan normal bez çantalar iki parça ya da tek parçadırlar. Körük dediğimiz kısım ise taşıma hacmini genişletmek için ön ve arkayı birbirine bağlayan bölümdür. Bu bölümün dilediğiniz şekilde ayrı bir biçimde ya da tek parça halinde dikimi yapılabilir.Bu köruksuz ne anlama geliyor
55 Litre Yazıyor bende buna benzer bir çanta var tam aynısı mı net emin değilim ama baya malzeme alıyor şehirler arası seyahat ederken kullanıyorum.bedelli askerlik eşyaları için yeterli olur mu kullanan var mı
valiz götürmek istemiyorum gereksiz boş ağırlık 20 gün için uygun bir çanta bulmaya çalışıyorum ama emin olamadım55 Litre Yazıyor bende buna benzer bir çanta var tam aynısı mı net emin değilim ama baya malzeme alıyor şehirler arası seyahat ederken kullanıyorum.
aynen sen hangi ayları tercih ettinBende başvurdum bedelliye 22 sinde açıklanacak değil mi bedelli sınıflandırması
TeşekkürlerKörüksüz olmayan normal bez çantalar iki parça ya da tek parçadırlar. Körük dediğimiz kısım ise taşıma hacmini genişletmek için ön ve arkayı birbirine bağlayan bölümdür. Bu bölümün dilediğiniz şekilde ayrı bir biçimde ya da tek parça halinde dikimi yapılabilir.
Bugüne kadar hepsiburada'dan aldığım hiçbir üründe iade problemi yaşamadım kullanmış olsam bile iade aldı aldırdı. Bir problem olursa müşterinin yanında hepsiburadafiyatı ucuz ama ürünün kalitesi çok kötü görünüyor.
ayrıca hb iadelerde sorun çıkarıyor artık. iade almadı. thh başvuracağım... bir daha hb den alışveriş yapmam. zaten sikayetvar sitesinde de aynı şeyleri yazmışlar.
ben de çok yakın zamana kadar yaşamamıştım. bir kaç gün önce yaşadığım için yazdım.Bugüne kadar hepsiburada'dan aldığım hiçbir üründe iade problemi yaşamadım kullanmış olsam bile iade aldı aldırdı. Bir problem olursa müşterinin yanında hepsiburada