Gigabyte 24.5" G25F2A monitör iyi mi? Herhangi bir sıkıntısı var mı

m3tad0r

80+
Reaksiyon skoru
10

Bu linkte bulunan monitörün baya ucuz olduğunu düşünüyorum ve hz ve inç bakımından isteklerimi karşılayan tipten.Ancak tabi bu kadar ucuz olması da gözümü korkutmuyor değil.Daha çok valorant fortnite cs ve bazen hikayeli oyunlar oynuyorum monitörlerden anlayanların bu monitörde herhangi bir sorun olup olmadığını (özellik bakımından) açıklayabilirmi

özellik bakımından sorun ne demek? özelliklerinde herhangi bir anormallik yok çünkü fiyatta güzel. kronik sorunu yoksa alınabilir

1.5 aydır kullanıyorum memnunum özellikle bir sorun varsa alabilirim

Bunun pivotlu olanı var 6.199₺ ye onu al bence 500₺ için değer.

pivot düşündüğüm şeyse gerek yok çünkü monitör standı da alacağım north bayou f80
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.5 aydır kullanıyorum memnunum özellikle bir sorun varsa alabilirim
freesync ve gsync denen şeyleri gördüm ancak adaptive sync denen şeyi ilk defa duyuyorum. Bu tam olarak ne? Ayrıca bu monitör sence 120 hz bir monitörden rekabetçi oyunlarda üst seviyeye çıkartır mı?

pivot düşündüğüm şeyse gerek yok çünkü monitör standı da alacağım north bayou f80

freesync ve gsync denen şeyleri gördüm ancak adaptive sync denen şeyi ilk defa duyuyorum. Bu tam olarak ne? Ayrıca bu monitör sence 120 hz bir monitörden rekabetçi oyunlarda üst seviyeye çıkartır mı?
adaptive ile freesync aynı şeyler nerdeyse çok fark yok.120hz den 240a geçince de hissiyat olarak çok fark edecektir.

adaptive ile freesync aynı şeyler nerdeyse çok fark yok.120hz den 240a geçince de hissiyat olarak çok fark edecektir.
bu pivot denen şey tam olarak ne? bilginiz var mıdır

ayrıca işlemcimde ekran kartımda amd bu monitör alırken bu sync denen şeylere uymamı zorunlu kılıyor mu

ayrıca işlemcimde ekran kartımda amd bu monitör alırken bu sync denen şeylere uymamı zorunlu kılıyor mu
pivot monitör standının hareket kabiliyetiyle alakalı

pivot monitörü hareket ettirmeni sağlıyor monitör kolu alacaksan pivotun olup olmaması önemli değil. ayrıca bütün yırtılma önmele ayarları monitöründe var amd için olanlarda var nvidia için olanlarda. istediğinde kulllanabilirsin yani
1768230643163.webp

Geri