🔥İndirim SINIRLI STOK 5090 3 ÜRÜN AVANTAJLI

şu bot olayını çözemedi siteler
valla nası bi yapı yapıyolar bilmiyorum ama ben yapamıyorum :D Üstüne çalışmak lazım. Muhtemelen birsürü VM çalışıyor her coreda farklı şey vs. Yani bi de bot musun diye calısıyor. Bu adamlar kesin birsürü dağıtık sistemden ortakbir pooldan tüm ürünleri gezip bakıp ucuzsa alıyolar ya. Tek bi bilgisayardan olacak iş değil. Hatta interenetleri bile farklıdır yani. Ben denedim 200 ürüne 20dkda bakıyor :d

valla nası bi yapı yapıyolar bilmiyorum ama ben yapamıyorum :D Üstüne çalışmak lazım
bende hiç biliyorum hayatımda ama gaming gecesinde 1 tl lik ürün diye anamızı alattılar yapay zekayamı yazdırıyorlar programmı yazıyorlar bilmiyorum ama satın alımı nasıl yapıyorlar hiç bilmedigim konular ama sitelerin önlem alması şart

130-160 BİN ARASI ÜRÜNLER

ASUS TUF RTX5090

STOK ADEDİ 1 SATICI VELORA TEKNOLOJİ VADE FARKSIZ 6 TAKSİT

MSI VGA GEFORCE RTX 5090 32G GAMING TRIO

STOK ADEDİ 2 SATICI Amazon.com.tr VADE FARKSIZ 6 TAKSİT

INNO3D NVIDIA GeForce RTX 5090 X3

STOK ADEDİ 1 SATICI TİPLEME GAMİNG VADE FARKSIZ 6 TAKSİT
Param olsada ben alsammm 🥲😂

130 bine 3 taksit süprim 5090 satıldı aylarca. Bunlar vade farkını içine koyup peşin fiyatına 6 taksit ayağına satıyorlar yeni nesil düzenbazlık :)

130 bine 3 taksit süprim 5090 satıldı aylarca. Bunlar vade farkını içine koyup peşin fiyatına 6 taksit ayağına satıyorlar yeni nesil düzenbazlık :)
İnş bu cuma da gelir, aklımı fena çeliyor. 105k'ya aldığım INNO3D'yi iade edip 25k daha koyup suprim alabilirim.

her hafta istisnasız geliyorsa haklısında her hafta gelmiyor gaming gecesine o ürün

İnş bu cuma da gelir, aklımı fena çeliyor. 105k'ya aldığım INNO3D'yi iade edip 25k daha koyup suprim alabilirim.
İade yerine satabilsen aslında, aradaki kârla Suprim'i de biraz ucuza kapatmış olursun.

Şu pcyi toplarken tek pişmanlığım. Psu 1000w olunca 5080 alayım dedim. Keşke 1200w tercih edip 5090 alsaydım.

Şu pcyi toplarken tek pişmanlığım. Psu 1000w olunca 5080 alayım dedim. Keşke 1200w tercih edip 5090 alsaydım.
Niye la sistemin yeterli 5090 için de. Zaten GPU'yu aldığında yanmaması için undervolt atıyor herkes. Her türlü yeter 1000w.

150K ☠️ Çok para.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,388
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri