🔥İndirim 36100 TL AOC Agon Pro AG276QKD2 26.5 500Hz OLED 9 taksit

İyi fiyat baya, alınır.

Hocam amd freesync özelliği yok galiba. 9070xt ekran kartım var. Bu önemli bir durum mu? Tercih edilebilir mi yine de?
adaptive sync özelliği hem gysnc hem freesync diye biliyorum var yani. Ben bu fiyata alınabileceğini düşünüyorum hem 2k hem fps yüksek severler için alternatifi var mı bilmiyorum daha uyguna 240-360hz belki daha fiyat performanstır ama 500hz fiyatları zaten yüksekti

adaptive sync özelliği hem gysnc hem freesync diye biliyorum var yani. Ben bu fiyata alınabileceğini düşünüyorum hem 2k hem fps yüksek severler için alternatifi var mı bilmiyorum daha uyguna 240-360hz belki daha fiyat performanstır ama 500hz fiyatları zaten yüksekti
Bu freesync pro özellikleri falan var bazı monitörlerde hakim olmadığım için soruyorum pro falan bir artısı ekstrası veya çok iyi özellik kesinlikle olmalı gibi bir durum yok anladığım kadarıyla.

İlginç bir şekilde bende düşmüyor. Gizli sekmeden bakarsam evet kampanya var.
Aynı %5 kampanyasına dahil 50 liralık adaptör aldım diye beni pasifleştirmiş.

1768222598270.webp

36K ya 2K monitör deli dehşet para ya
2K 500 HZ oled hem de aoc agon serisi olunca bana "deli dehşet pahalı" gelmedi ama 2K 500 hz ihtiyacım mı değil o yüzden pahalı değil de ihtiyaç dışı fırsat olarak düşündüm ben de. Oled monitörlere geçiş mantıklı ama artık 20-27K arasına güzel monitörler düşüyor buda üst segment bir monitör açıkçası

Bu freesync pro özellikleri falan var bazı monitörlerde hakim olmadığım için soruyorum pro falan bir artısı ekstrası veya çok iyi özellik kesinlikle olmalı gibi bir durum yok anladığım kadarıyla.
Farklar var.

FreeSync (temel)

Adaptive-Sync (DisplayPort veya HDMI VRR) aracılığıyla değişken yenileme hızı desteği.

Kare hızı panelin desteklediği VRR aralığında olduğunda ekran yırtılmasını ve takılmasını ortadan kaldırır.

Zorunlu düşük kare hızı telafisi (LFC) veya HDR gereksinimleri yoktur.

FreeSync Premium

Tüm temel FreeSync gereksinimleri.

Kare hızı panelin minimum değerinin altına düştüğünde VRR'yi aktif tutmak için zorunlu düşük kare hızı telafisi (LFC).

1080p ekranlar için minimum 120 Hz yenileme hızı (rekabetçi oyunculara yönelik).

FreeSync Premium Pro (eski adıyla FreeSync 2 HDR)

Tüm FreeSync Premium gereksinimleri.

Garantili düşük gecikmeli HDR işlem hattı ve minimum HDR renk/parlaklık performansı seviyesi ile HDR desteği (üreticilerin HDR meta verileri/geçişi ve bazı renk/pik parlaklık kriterlerini karşılaması gerekir).

Ekstra giriş gecikmesi olmadan doğru HDR işleme odaklı.

Fark edeceğiniz pratik farklılıklar

Yırtılma ve takılma: Tüm FreeSync katmanları, kare hızı VRR penceresi içindeyken yırtılmayı ortadan kaldırır; Premium'un LFC'si, FPS minimumun altına düştüğünde takılmayı azaltır. LFC'siz temel FreeSync panelleri, düşük FPS altında titreme gösterebilir.

Rekabetçi oyun: FreeSync Premium (120+ Hz + LFC), temel FreeSync'e göre hızlı tempolu oyunlar için daha uygundur.

HDR oyunları: Premium Pro, sertifikalı HDR davranışı ve daha düşük HDR işleme gecikmesi ekler; HDR'nin görsel faydası hala büyük ölçüde panelin en yüksek parlaklığına, renk gamına ve yerel karartma uygulamasına bağlıdır.

Farklar var.

FreeSync (temel)

Adaptive-Sync (DisplayPort veya HDMI VRR) aracılığıyla değişken yenileme hızı desteği.

Kare hızı panelin desteklediği VRR aralığında olduğunda ekran yırtılmasını ve takılmasını ortadan kaldırır.

Zorunlu düşük kare hızı telafisi (LFC) veya HDR gereksinimleri yoktur.

FreeSync Premium

Tüm temel FreeSync gereksinimleri.

Kare hızı panelin minimum değerinin altına düştüğünde VRR'yi aktif tutmak için zorunlu düşük kare hızı telafisi (LFC).

1080p ekranlar için minimum 120 Hz yenileme hızı (rekabetçi oyunculara yönelik).

FreeSync Premium Pro (eski adıyla FreeSync 2 HDR)

Tüm FreeSync Premium gereksinimleri.

Garantili düşük gecikmeli HDR işlem hattı ve minimum HDR renk/parlaklık performansı seviyesi ile HDR desteği (üreticilerin HDR meta verileri/geçişi ve bazı renk/pik parlaklık kriterlerini karşılaması gerekir).

Ekstra giriş gecikmesi olmadan doğru HDR işleme odaklı.

Fark edeceğiniz pratik farklılıklar

Yırtılma ve takılma: Tüm FreeSync katmanları, kare hızı VRR penceresi içindeyken yırtılmayı ortadan kaldırır; Premium'un LFC'si, FPS minimumun altına düştüğünde takılmayı azaltır. LFC'siz temel FreeSync panelleri, düşük FPS altında titreme gösterebilir.

Rekabetçi oyun: FreeSync Premium (120+ Hz + LFC), temel FreeSync'e göre hızlı tempolu oyunlar için daha uygundur.

HDR oyunları: Premium Pro, sertifikalı HDR davranışı ve daha düşük HDR işleme gecikmesi ekler; HDR'nin görsel faydası hala büyük ölçüde panelin en yüksek parlaklığına, renk gamına ve yerel karartma uygulamasına bağlıdır.
Hocam sonuç olarak adaptive sync olan bu başlıktaki monitörü aldığımda ben bariz bir eksiklik yaşayacak mıyım? Freesync premium pro olan monitör aldığımda bariz bir artım olacak mı? Hakim olmadığım bir konu olduğu için bunları merak ediyorum.

kasa plastiği çok dandik duruyor ya bu bütçelere çıktıktan sonra asus rog serisi alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,385
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri