Muadil kart için tufla direkt değiştirseler harika olurdu aslında, bu cuma incehesaptan 130k'ya suprim alabilirsem benim iade edeceğim kart size gelecek gibiBende geçen ki vatanın 135K ya sattığı 5090 lı sistemin 5090 ını bekliyorum halen. Adamlar sistemi sattı ortada 5090 yok.
Hocam erna uğraştırır gibi, 105'e aldım 110'a koysam bile uğraştırır. Küçük bir yerde yaşıyorum.İade yerine satabilsen aslında, aradaki kârla Suprim'i de biraz ucuza kapatmış olursun.
Dındınısının dındınısı hocamMuadil kart için tufla direkt değiştirseler harika olurdu aslında, bu cuma incehesaptan 130k'ya suprim alabilirsem benim iade edeceğim kart size gelecek gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam erna uğraştırır gibi, 105'e aldım 110'a koysam bile uğraştırır. Küçük bir yerde yaşıyorum.
Aynen öyle gece saatlerin de yapıyorlar bence de kasıtlı bir şey var işin içindegece koydular ya, kendi kankilerine satıyorlar herhalde.
3 adetti bir de ikinci el sadece ambalaj hasarı yazıyordu çekemedim.
Ventusu katiyen almayın zaten, buhar odası yok.Dındınısının dındınısı hocam
Cuma gelecek de, yine Suprim indirime girecek de sonra siz kartı iad edeceksiniz de ondan sonra bana gelecek. O saate kadar ben muadil ürünü çoktan alırım
Ventus da vatan stoklarına girmiş ama onu önerirlerse kabul etmicem. Beyaz zotac şuan için en ucuzu görünüyor onu isticem muadil kart olarak![]()
İlk sistem toplarken 5090 aklımda yoktu. 5080e göre bileşenleri ayarlamıştım. Daha sonradan acaba 5080 yerine 5090 mı alsam dedim. Bir hesap yaptığımda yalan olmasın 934w mı öyle bir şey istiyordu sistem. 1000w da çalıştırır elbette dediğin gibi undervolt yapıp 540 550w olarak sabitlersin kartı toplam sistem kullanımı 850-900w arasında tutarsın. Ama o kadar sistem almışken sınırda çalıştırmak istemedim. Kablolamayı falan da yapmıştım öyle olunca 5090 yerine 5080 aldım.Niye la sistemin yeterli 5090 için de. Zaten GPU'yu aldığında yanmaması için undervolt atıyor herkes. Her türlü yeter 1000w.
Hocam sizin sistem nasıl 934w yiyor ben onu anlamadım, sizde 9800x3d var bende 7800x3d. Benden fazla 50 taş çatlasın 75 watt fazla kullanın. 5090 ile de 934w bana fazla geldi açıkçası.İlk sistem toplarken 5090 aklımda yoktu. 5080e göre bileşenleri ayarlamıştım. Daha sonradan acaba 5080 yerine 5090 mı alsam dedim. Bir hesap yaptığımda yalan olmasın 934w mı öyle bir şey istiyordu sistem. 1000w da çalıştırır elbette dediğin gibi undervolt yapıp 540 550w olarak sabitlersin kartı toplam sistem kullanımı 850-900w arasında tutarsın. Ama o kadar sistem almışken sınırda çalıştırmak istemedim. Kablolamayı falan da yapmıştım öyle olunca 5090 yerine 5080 aldım.
Hocam iki ürün de aynı anda spike yapıp watt ı olağandan fazla yükseldi diyelim, işlemci 150w ekran kartı 650w olsun, yine 800 ediyor. 934w ı nereden hesapladın acaba otomatik bu hesaplayan sitelerden mi gösterdi size?
bu grafiği nereden buldunuzAlıntıyı görüntüle
Hatta gece 2 de 120 k imiş
bu grafiği nereden buldunuz
Oha niyeBende geçen ki vatanın 135K ya sattığı 5090 lı sistemin 5090 ını bekliyorum halen. Adamlar sistemi sattı ortada 5090 yok.
Stok yok ayağına farklı bir ürün verecekler ama oyalıyorlar yok firmaya mail artık, yok yönetici onayı bekleniyor vs vsOha niye