Oled Monitör Önerisi

Sycl1299

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
30000
Merhaba oled monitör hakkında öneriye ihtiyacım var, QD-Oled mi Woled mi almalıyım önereceğiniz bir monitör var mı ? ASUS Rog 27AQDM ve PG27AQDM modellerini inceledim ancak genelinin paneli değişmiş kronik sorunlu modeller mi ? Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.

Merhaba oled monitör hakkında öneriye ihtiyacım var, QD-Oled mi Woled mi almalıyım önereceğiniz bir monitör var mı ? ASUS Rog 27AQDM ve PG27AQDM modellerini inceledim ancak genelinin paneli değişmiş kronik sorunlu modeller mi ? Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.
xg27aqwmg
Bunu al hocam yeni nesil tandem oled.
Xg27aqdmg'de güzeldir ama eski nesil.
Pg27aqdmg ise hiç alınmaz o daha eski.

Öneri için teşekkürler QD ile Woled arasındaki bariz farklar nedir siyahlar dışında? Ağırlıklı kullanım amacım oyun hikayeli ve açık dünya oyunları oynuyorum ek olarak pc-ps5 ile beraber kullanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xg27aqwmg
Bunu al hocam yeni nesil tandem oled.
Xg27aqdmg'de güzeldir ama eski nesil.
Pg27aqdmg ise hiç alınmaz o daha eski.
Bütçemi aşıyor teşekkür ederim

Öneri için teşekkürler QD ile Woled arasındaki bariz farklar nedir siyahlar dışında? Ağırlıklı kullanım amacım oyun hikayeli ve açık dünya oyunları oynuyorum ek olarak pc-ps5 ile beraber kullanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçemi aşıyor teşekkür ederim
35 falandı fiyatı. Stokta bitmiş. 5k daha eklenebilir bence bütçeye. Oledlerde nesil çok önemlidir. Tandemde ise renkler çok daha iyi. 30 harcayana kadar 35 verip yeni nesili alın.

Geri