Sistem Yükseltme Tavsiye

Berkann

80+
Reaksiyon skoru
34
herkese selamlar. 2020 yılında donanım arşivinden da-3 sistemini almıştım yıllardır da memnundum. Artık performansı yetersiz gelmeye başladığı için sistemdeki ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum. Sistemim şu an şöyle;
İşlemci: Ryzen 5 3500

Ekran Kartı: GIGABAYTE GTX1660SUPER 6GB OC

Ram: GSKILL ripjaws (2x8gb) 3200Mhz

Anakart: B450M S2H

SSD: Kioxia 500gb m2 ssd

Power Supply: Thermaltake smart rgb 600W

Kasa: Gamebooster gb-l06b rgb

Bütçem de 15k civarı. planım ekran kartını ikinci el rx 6700xt ile, işlemciyi de sıfır r5 5600 ile değiştirmek, ancak bu konuda hiçbir bilgim yok diğer parçalar birbiriyle uyumlu olur mu ya da psu yeni ekran kartına yeter mi,başka yapmam gereken bir şey var mı vs yardımınıza ihtiyacım var. Başka tavsiyeleriniz olursa onlara da açığım.

dediğin yükseltmeler gayet mantıklı psu ekran kartına yeter

güzel kombinasyon ama işlemciyi temiz 2. elde yarı fiyatına alıp ekran kartını biraz daha üst bişey de alabilirsin

güzel kombinasyon ama işlemciyi temiz 2. elde yarı fiyatına alıp ekran kartını biraz daha üst bişey de alabilirsin
Ankaradayım da ilanlarda bulamadım. zaten sıfır fiyatı 5300 seviyelerinde ikinic el de 3,5-4 civarı istiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx 6700xt için 10k fiyat nasıldır sizce çok mu temiz olduğunu düşündüğüm bir kart.

Ankaradayım da ilanlarda bulamadım. zaten sıfır fiyatı 5300 seviyelerinde ikinic el de 3,5-4 civarı istiyorlar.

rx 6700xt için 10k fiyat nasıldır sizce çok mu temiz olduğunu düşündüğüm bir kart.
kartın marka modeli nedir

giriş seviye modelse alınmaz red devil 3 fanlı modelini görmüştüm ilanda 9500 e

facebook marketplaceden gpu gruplarına bakın

evet red devil üst seviye ama ilan eski sanırım

ayrıca 3 fanlı arkadaşın kasasına sığar mı acaba o da var

bu da ankarada ama aourus kartlar hakkında pek bir şey bilmiyorum

Ankarada bakıyorum sadece o yüzden pek fazla ilan yok genelde çoğu mining yapılmış kartlar ama facebook marketplace e yeni bakacağım şimdi.

evet red devil üst seviye ama ilan eski sanırım

ayrıca 3 fanlı arkadaşın kasasına sığar mı acaba o da var

bu da ankarada ama aourus kartlar hakkında pek bir şey bilmiyorum
ilan eski değil hocam 3 gün önce yorum atmış ilan sahibi fiyat güncel yani 9500 son yazmış ama pazarlıkla 9 a alınabilir gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri