Şimdi beyler benim önceki bilgisayarım rtx 4060 i5 12400F gigabyte h-610 m k 2x8 xpg ram 3200 MHz sahip bir bilgisayarım vardı. Bu bilgisayarımda oyunlarda sürekli işlemci kullanımı sürekli dalgalıydı. FPS çakılıyor işlemci kullanımı 85-96 arasına çıkıyor ekran kartı kullanımı düşüyordu. Sonra tekrar normale dönüyordu. Bu sebepten bilgisayarımı satıp yeni bir PC topladım. Aynı sorun bunda da var tıpatıp aynısı.
Bunun kesinlikle darboğaz olduğunu düşünmüyorum.
Şimdiki sistemim ryzen 5 5500 Asus prime b550 m k argb anakart twinmos 2x8 3200mhz ram RX 9060 XT ekran kartı.
Şimdi diyebilirsiniz işlemci zayıf diye önceki sistemimin işlemcisi ekran kartına fazlasıyla yetecek bir işlemci hatta 2.el 2060 alıp denemiştim. Onda bile aynı sorun var yarın videosunu çekip atacağım. Bu sorun hiç yaşamadığım türden bir sorun çözümünü bilen varsa teşekkür ediyorum şimdiden
Bunun kesinlikle darboğaz olduğunu düşünmüyorum.
Şimdiki sistemim ryzen 5 5500 Asus prime b550 m k argb anakart twinmos 2x8 3200mhz ram RX 9060 XT ekran kartı.
Şimdi diyebilirsiniz işlemci zayıf diye önceki sistemimin işlemcisi ekran kartına fazlasıyla yetecek bir işlemci hatta 2.el 2060 alıp denemiştim. Onda bile aynı sorun var yarın videosunu çekip atacağım. Bu sorun hiç yaşamadığım türden bir sorun çözümünü bilen varsa teşekkür ediyorum şimdiden