6700xtden rtx 5060a gecılır mı

hocam arkadaslarda vardı onların denetecegınden hıc emın degılım sormak ıstemedım acıkcası
Sorun hocam en fazla hayır derler şimdi kartı satıp üstüne para koyup yeni kart aldıktan sonrada devam ederse sorun sizin için hoş olmaz boşuna moraliniz bozulur.

bende 1650süperden rx 5600xt ye ordan 5700xt ye geçtim absürt bi sorun yoktu ama intel arc b580 aldım, performansı çok iyi olsada çok sorunluydu. sonra rx 7700xt ye geçtim ama onda da çok sorun yaşadım. en son dayanamadım 9070xt çok cazip gelsede 18k fazla verip 5070ti aldım 9 taksit var diye
paraya kıyıp alacam nvıdıa artık sıkıldım :kekw:

paraya kıyıp alacam nvıdıa artık sıkıldım :kekw:
Valla hocam bende 5 senedir AMD kullanıcısıyım sırasıyla ilk önce 3400G apu kullandım ondan sonra 6500XT aldım çok güçsüz geldiği için şu anki 6700XT ye geçtim ama bu üçündede herhangi bi sıkıntı yaşamadım birazda şans işi Nvdiada sorun yaşayanlar var hele şu son driverlardan sonra Nvdia batırmaya başladı AI tarafına odaklandıktan sonra.

Valla hocam bende 5 senedir AMD kullanıcısıyım sırasıyla ilk önce 3400G apu kullandım ondan sonra 6500XT aldım çok güçsüz geldiği için şu anki 6700XT ye geçtim ama bu üçündede herhangi bi sıkıntı yaşamadım birazda şans işi Nvdiada sorun yaşayanlar var hele şu son driverlardan sonra Nvdia batırmaya başladı AI tarafına odaklandıktan sonra.
hocam sen suan yasıyormusun benım yasadıgım gıbı bır sorun ben 5500 xt kullandım ona boyle bısı yoktu 6700xt de patladım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bende öyle yaptım ve kafa bir rahat reis. aamzonda çok iyi taksitler oluyo güzel bi 5060ti kovala. elindeki kartı da 9k civarına satarsın büyük ihtimalle.
kayseri insanından max 8k teklıf geldı hocam ben kaldırdım ılanı 😀 pg falan da acmıyorum bende

hocam sen suan yasıyormusun benım yasadıgım gıbı bır sorun ben 5500 xt kullandım ona boyle bısı yoktu 6700xt de patladım ya

kayseri insanından max 8k teklıf geldı hocam ben kaldırdım ılanı 😀 pg falan da acmıyorum bende
kartın marka model durumunu bilmiyorum ama elinde kalacağına 8 e ver. ederi zaten ortalama 9 civarı.

yük altında durum ne?
ssdyı yuk altına nasıl sokabılırım hocam hız testı yapsam yük altına sokmuş olurmuyum

kartın marka model durumunu bilmiyorum ama elinde kalacağına 8 e ver. ederi zaten ortalama 9 civarı.
ben 9600 aldım hocam satarken kar amacım yok da o 1600 lıra fena zoruma gıder red devıl ıcı acılmamıs 1200 rpmlerde 80 hotspot gecıyor hocam kutulu faturalı

kayseri insanından max 8k teklıf geldı hocam ben kaldırdım ılanı 😀
Valla hocam ben kullandığım hiç bi kartta sorun yaşamadım texture olsun veya başka bi sorun olsun bu biraz kartla değil Windowsta yaptığınız ayarlar ve sizin diğer komponentleriniz durumu ilede alakalı genellikle bu sorunlar kullanıcının yaptığı bi işlemden dolayı meydana geliyor (hepsinden bahsetmiyorum) bu arada yanlış anlamayın suç atmaya çalışmıyorum ama bi düşünün bu sorun başlamadan önce bişey değiştirdinizmi ?

Valla hocam ben kullandığım hiç bi kartta sorun yaşamadım texture olsun veya başka bi sorun olsun bu biraz kartla değil Windowsta yaptığınız ayarlar ve sizin diğer komponentleriniz durumu ilede alakalı genellikle bu sorunlar kullanıcının yaptığı bi işlemden dolayı meydana geliyor (hepsinden bahsetmiyorum) bu arada yanlış anlamayın suç atmaya çalışmıyorum ama bi düşünün bu sorun başlamadan önce bişey değiştirdinizmi ?
hayır hocam hıcbırsey degıstırmedım mesajların bırınde de yazmıstım hatta bılmeden degıstırdıgım bır ayar varsa herseyı stoga cektım dıye aynı sıstem hersey aynı ssd ram ıslemcı 6800xt de kullandım bu sıstemde onda da boyle bısı yokru

Olur. Oyundayken de kontrol etmekte yarar var. Ek olarak yazılım desteği sunuyorsa firma güncellemende de yarar var.
agı al218 hocam varmı herhangı bır destegı ya da guncellemesı falan

Olur. Oyundayken de kontrol etmekte yarar var. Ek olarak yazılım desteği sunuyorsa firma güncellemende de yarar var.
ve hız testı boyunca da 37 derrece de kaldı oyun testınıde yarın yapabılırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,586
Son üye
brutus007
Geri