- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatları bu gün şişirdiler şimdi sözde indirim yapmışlar ben TCL 55C7K 47 bin e aldım şimdi indirimli fiyatı 63 filan çok saçmaGeldi tekrardan varmi iyi fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne Aldınız
Fiyatları bu gün şişirdiler şimdi sözde indirim yapmışlar ben TCL 55C7K 47 bin e aldım şimdi indirimli fiyatı 63 filan çok saçmaGeldi tekrardan varmi iyi fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne Aldınız
ss atabilirmisin tarih olarak takip amaçlı dursunFiyatları bu gün şişirdiler şimdi sözde indirim yapmışlar ben TCL 55C7K 47 bin e aldım şimdi indirimli fiyatı 63 filan çok saçma
ss atabilirmisin tarih olarak takip amaçlı dursun
Fiyatı tekrar 46 lara düşermi bilmiyorum 40k lık olanıda biraz daha araştırmanı tavsiye ederim tv ye laptop veya ps5 bağlamayı düşünüyomusunuz oyun için46k ya onu mu beklemek mantikli yoksa 40k ya tcl 65p7k mi hocalarım amacım büyük ekran normal kullanıcıyım uzun süre gitsin istiyorum fiyat performans olarak
Oynayabilirim tabii ki öyle de kullanilirFiyatı tekrar 46 lara düşermi bilmiyorum 40k lık olanıda biraz daha araştırmanı tavsiye ederim tv ye laptop veya ps5 bağlamayı düşünüyomusunuz oyun içindeki
Ozaman ekran yenileme hızınada dikkat etmen gerekicek 120 hz üstü olması lazımOynayabilirim tabii ki öyle de kullanilir