❌İndirim Bitti! TCL 65C6K QD MİNİ LED TV 50.999₺

Nasıl bir dağ var acaba?
Bi kere en büyük fark biri qled diğeri mini led. Hem de piyasaya yeni çıkmış panelle ve tcl nin son geliştirdiği mini led teknolojisiyle geliyo. Siyah gösterimi, renk doğruluğu, parlaklık, görüntü işleme açısından daha başarılı model. Bunun yanında gelen daha güçlü işlemci, daha iyi ses sistemi, daha fazla sertifika barındırması da cabası. Sizinki 60hz bu 120hz. Tcl nin de fiyatlandırmasına bakılırsa farklı segmentte tutuyo bu iki tv serisini

Bi kere en büyük fark biri qled diğeri mini led. Hem de piyasaya yeni çıkmış panelle ve tcl nin son geliştirdiği mini led teknolojisiyle geliyo. Siyah gösterimi, renk doğruluğu, parlaklık, görüntü işleme açısından daha başarılı model. Bunun yanında gelen daha güçlü işlemci, daha iyi ses sistemi, daha fazla sertifika barındırması da cabası. Sizinki 60hz bu 120hz. Tcl nin de fiyatlandırmasına bakılırsa farklı segmentte tutuyo bu iki tv serisini
Benim aldığım cihaza ne dersin? Çeyizlik aldım 1.5 sene sonra falan kullanacağım anca.

Benim aldığım cihaza ne dersin? Çeyizlik aldım 1.5 sene sonra falan kullanacağım anca.
Yani fena tv değil ama biraz pahalıya almışsın şu anki fiyatı 42.500tl. Ek garanti bana mantıklı gelmiyor ek garantide alsan tüketici hatası diyip reddedebiliyorlar. 1,5 sene sonra kullanacaksan o 2 sene garanti boşa gidicek, kutusundan çıkarmasanda garanti süresi işlemeye devam ediyo

Yani fena tv değil ama biraz pahalıya almışsın şu anki fiyatı 42.500tl. Ek garanti bana mantıklı gelmiyor ek garantide alsan tüketici hatası diyip reddedebiliyorlar. 1,5 sene sonra kullanacaksan o 2 sene garanti boşa gidicek, kutusundan çıkarmasanda garanti süresi işlemeye devam ediyo
6 ay boyunca garantisi başlamıyor, 6 ay sonra ana garantisi başlayacak. 2 yıl kendi garantisi sonrasında 2 yılda ek garanti karşılayacak. Bir de 42500 e Türkiye nin hiçbir yerinde yok bilgin olsun. Hemen kullanmaya başlamayacağım için internetten de almayı düşünmedim çünkü sorunlu gelse hak iddaa edemem

Teknolojik bir ürünü kenara atmak ne model olursa olsun mantıklı değil bence kenara altın olarak atsan evine geçecegin zaman bozdurup 2026-27 model daha yeni ürün alırdın.

Evet ama 6 ay sonra sizi suçlu bulabilirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla herkesin görüşü ayrı, ben beyaz eşyaları , elektrikli ev aletlerini de aldım mesela
Teknolojik bir ürünü kenara atmak ne model olursa olsun mantıklı değil bence kenara altın olarak atsan evine geçecegin zaman bozdurup 2026-27 model daha yeni ürün alırdın.

Kutuyu açıp geri mi kapatıyorlar ?
Montajını Şimdi Yapmıyacaksan Öyle Yapıyorlar Diye Biliyorum .

Kutuyu Servisin Açması Gerek Yani Sen Açarsan Sıkıntı .

Servisi Çağırırsın Kutuyu Açıp Kontrol Eder Ben Bunu Daha Sonra Montaj Yapacağım Filan Dersin Sıkıntı Çıkmaz .

Kutuyu açıp geri mi kapatıyorlar ?
Hayır kardeşim servis evine geldiği zaman cihaz kurulmuş olur. Garantisi servisin geldiği gün başlar. 5 ay 20 gün sonra gelirse servis o zaman garantisi başlar. İnternetten aldığın için kusuru çıkarsa ne olur bilemiyorum. Ben mağazadan aldım, her türlü hallettiririm.

Caz cuz ederler mi sence, hem ürünü kontrole getirip hem de 6 ay sonra kurdurtmaya çağırınca

Caz cuz ederler mi sence, hem ürünü kontrole getirip hem de 6 ay sonra kurdurtmaya çağırınca
Tcl müşteri hizmetlerini ara sor. Servisin numarasını iste. Senin dediğin mevzunun olabileceğini hiç sanmıyorum.

Geri