❌İndirim Bitti! TCL 65C6K MİNİ LED TV 52.369₺

1 ay önce vatan indirimiyle 51kya almıştım

Ederi 40bin. Samsung gibi özel fiyat yaparsa satar. Yoksa fazla satış yapamaz. Amerikanın avrupanın en ucuz markaları burada fiyat rekorları kırıyor. Oralarda satışlarının fazla olması rakiplerine göre ucuz olduğu için. Burada aynı fiyata daha iyi samsung varken bunlar daha çok bekler tv satalım diye.

Ederi 40bin. Samsung gibi özel fiyat yaparsa satar. Yoksa fazla satış yapamaz. Amerikanın avrupanın en ucuz markaları burada fiyat rekorları kırıyor. Oralarda satışlarının fazla olması rakiplerine göre ucuz olduğu için. Burada aynı fiyata daha iyi samsung varken bunlar daha çok bekler tv satalım diye.
Bu modelin yurtdışında en çok kıyaslandığı samsung qn85f modeli şu an ne kadar acaba burda. Samsungunda tv lerde tr ye ayrı fiyatlandırma yaptığı söylenemez

Bu modelin yurtdışında en çok kıyaslandığı samsung qn85f modeli şu an ne kadar acaba burda. Samsungunda tv lerde tr ye ayrı fiyatlandırma yaptığı söylenemez
65QN85F 1799 euro ( 87bin tl)
65QN85F 69999 tl + 12binlik şarjlı süpürge ya da samsung wallet parası üstüne maximum carda 2500tl maxi puan.

daha devam edeyim mi?

Mini-LED iyidir gözüyle bakmayın arkadaşlar, tamam teknoloji olarak kağıt üstünde "mini-LED" standartlarına uyduruyorlar belki de ama görüntü kalitesi olarak hiçte Mini-LED değil. TLC markası piyasaya F/P olarak girdi, F/P olması durumuna da katılıyorum ama renkleri çok sönük. Örneğin 1.5 sene önce TV alırken bir kaç modeline yükselmişken ve aynı kategorideki Samsung'tan 8-10K daha uygun diye bakıyordum ama renklerdeki soluk görüntü kesinlikle tatmin etmedi. Sonuç olarak, bazı firmaların teknoloji kullanıyorlar diye verdiği fiyatlara aldanmayın. Gözünüzle görmeden monitör almayın taa ki LG Oled, Samsung QLED gibi ürünler alana kadar.
Guzel yoeum yapmissin. Lg ayni para.. hemde ips ekran..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,024
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri