BaşlattığınızAmd yazılım SürümüŞu anda Yüklü olan Amd grafikSürücüsüneuygunDeğil

kaanmet09

80+
Reaksiyon skoru
5
Ekran görüntüsü 2026-01-14 114949.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-14 120453.webp

driverlarda sıkıntı olmuş ekran kartını algılamıyor bilgisayar

önce ddu ile driverları tamamen temizleyin (internette birsürü rehber var)
sonra
güncel wqhl driverinini (deneysel olan değil stabil olan) kurun

Merhaba Ekran kartım RX7800XT İşlemcim R7 8700F En son Hatırladığım Güncelleme 24 ile Başlıyordu ve Ben Amd Software Adrenalin Editoin Girerken Yazılım Güncellemesi Hep Güncel diyordu Sonra Dün birşeyi yoktu Ama bugün açtığımda Zar zor uygulama açtı Gece ışığı hemen açılan monitör açmamıştı anlamadım sonradan Amd de bana bu hatayı verdi başlattığınız Amd yazılım Sürümü Şu anda Yüklü olan Amd grafik Sürücüsüne uygun Değil Anlamadım neden böyle oldu diye sonra araştırdım biraz Ama en sonki Sürümünü Tam hatırlamıyorum Windows'A baktığımda Yüklenebilecek Güncelleştirmeler var diyor ve bu 11.58 atılmış bugün ben Bilgisayar 11.35 açtığımdan sonra gelmiş yardımcı olursanız gerçekten sevinirim Güzelce oynumu ve Dersimi Çalışmak istiyorum Sıkıntı çekmeden :D
Ekran görüntüsü 2026-01-14 121301.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driverlarda sıkıntı olmuş ekran kartını algılamıyor bilgisayar

önce ddu ile driverları tamamen temizleyin (internette birsürü rehber var)
sonra
güncel wqhl driverinini (deneysel olan değil stabil olan) kurun
Kusura bakmayın Yeniden attığım Cevaba bakarmısınız orada Windows devreye girdi biraz

Merhaba Ekran kartım RX7800XT İşlemcim R7 8700F En son Hatırladığım Güncelleme 24 ile Başlıyordu ve Ben Amd Software Adrenalin Editoin Girerken Yazılım Güncellemesi Hep Güncel diyordu Sonra Dün birşeyi yoktu Ama bugün açtığımda Zar zor uygulama açtı Gece ışığı hemen açılan monitör açmamıştı anlamadım sonradan Amd de bana bu hatayı verdi başlattığınız Amd yazılım Sürümü Şu anda Yüklü olan Amd grafik Sürücüsüne uygun Değil Anlamadım neden böyle oldu diye sonra araştırdım biraz Ama en sonki Sürümünü Tam hatırlamıyorum Windows'A baktığımda Yüklenebilecek Güncelleştirmeler var diyor ve bu 11.58 atılmış bugün ben Bilgisayar 11.35 açtığımdan sonra gelmiş yardımcı olursanız gerçekten sevinirim Güzelce oynumu ve Dersimi Çalışmak istiyorum Sıkıntı çekmeden :D
Ekran görüntüsü 2026-01-14 121301.webp

Kusura bakmayın Yeniden attığım Cevaba bakarmısınız orada Windows devreye girdi biraz
Ekran görüntüsü 2026-01-14 122123.webp

Şimdi farklı bir Uyarı aldım Bu tam olarak nedir AMD software'in sürümü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,886
Üyeler
187,745
Son üye
GasGolandin