- Reaksiyon skoru
- 228
Ekran boy farkı var sadece bşka fark var mı ?Düz pro modeli alınmaz arkadaşlar alıcaksanız pro max modelini alın sonra bana dua ederseniz.
Bu 17 serisi önceki modeller için geçerli ama düz 17 gayet alınırDüz pro modeli alınmaz arkadaşlar alıcaksanız pro max modelini alın sonra bana dua ederseniz.
iPhone Pro serisi dışında alınmaz Pro/Pro Max tercihe bağlı. Sadece 120hz ekran ile olacak bir şey değil.Bu 17 serisi önceki modeller için geçerli ama düz 17 gayet alınır
en önemli maddeyi unutmuşsun pil bataryası pro dışında pro max çok daha fazla pil süresi veriyor + Ekranın büyüklüğü gayet tatmin ediyor + satarken piyasası daha iyi örnek veriyorum aralarında 10k var ama 2-3 sene sonra satarken 15-20K fark koyabiliyor ve pro maxı daha çok hızlı satabilirsin.Ekran boy farkı var sadece bşka fark var mı ?
Fiyat farkı yüzdelik olarak neredeyse aynı. Sadece proların satışı pro maxe göre daha zor. İkinci el olunca millet pro max olsun zaten ikinci el alıyorum diyor.en önemli maddeyi unutmuşsun pil bataryası pro dışında pro max çok daha fazla pil süresi veriyor + Ekranın büyüklüğü gayet tatmin ediyor + satarken piyasası daha iyi örnek veriyorum aralarında 10k var ama 2-3 sene sonra satarken 15-20K fark koyabiliyor ve pro maxı daha çok hızlı satabilirsin.
örnek veriyorum bende şuan 16 pro var keşke 10k daha verip pro max alsaymışım diyorum pili çok çabuk bitiyor + Ekran boyutu çok daha keyifli pro maxin büyük olmasından dolayı.
aynen hepimiz onar tane alalım bu renk çok iyi fiyat da mis gibiSu'dan ucuz. Kaçırmamalı.
Katılıyorum. Bu sebeplerden dolayı 15 prodan 17 pro maxe geçtim.en önemli maddeyi unutmuşsun pil bataryası pro dışında pro max çok daha fazla pil süresi veriyor + Ekranın büyüklüğü gayet tatmin ediyor + satarken piyasası daha iyi örnek veriyorum aralarında 10k var ama 2-3 sene sonra satarken 15-20K fark koyabiliyor ve pro maxı daha çok hızlı satabilirsin.
örnek veriyorum bende şuan 16 pro var keşke 10k daha verip pro max alsaymışım diyorum pili çok çabuk bitiyor + Ekran boyutu çok daha keyifli pro maxin büyük olmasından dolayı.
Fiyat politikası gerçekten acı verici yurt dışında her yıl aynı fiyatdan satışa sunulurken türkiyede her yıl fiyatı katlanarak çıkması üzücü bir durum.102k ya hem düz pro hemde 256gb he...