🔥İndirim Xiaomi Robot Vacuum S40 Pro 15.000Pa Robot Süpürge🔥16.999₺ (Yeni Ürün )

Anneme hediye alacağım ama hangisini almak lazım, neyine dikkat etmek lazım hiç bilmiyorum.
Airfryer gibi buda bir süre modası geçecek ürünlerden olmaz umarım.

Anneme hediye alacağım ama hangisini almak lazım, neyine dikkat etmek lazım hiç bilmiyorum.
Airfryer gibi buda bir süre modası geçecek ürünlerden olmaz umarım.
Hocam bunda öyle bişey olacağını sanmıyorum . Geçen bir komşumuz yaşlı annesine evi süpüremiyor yoruluyor diye 80.000₺ ye roborock qrevo almış. Yani demem o ki millet artık hayatını kolaylaştıracak şeylere değer veriyor. Airfryer olayına gelecek olursak airfryer sağlığa zararlı olduğu için biraz tepki topladı diye düşünüyorum.

Hocam bunda öyle bişey olacağını sanmıyorum . Geçen bir komşumuz yaşlı annesine evi süpüremiyor yoruluyor diye 80.000₺ ye roborock qrevo almış. Yani demem o ki millet artık hayatını kolaylaştıracak şeylere değer veriyor. Airfryer olayına gelecek olursak airfryer sağlığa zararlı olduğu için biraz tepki topladı diye düşünüyorum.

Annemin evinde 3 tane kedi var birazda o yüzden almak istiyorum tüy meselesinden dolayı ama şöyle f/p bir ürün var mıdır acaba bilindik.

Annemin evinde 3 tane kedi var birazda o yüzden almak istiyorum tüy meselesinden dolayı ama şöyle f/p bir ürün var mıdır acaba bilindik.
İnan uzun zamandır takip etmiyorum.Bu ürün gezinirken karşıma çıktı piyasa yeni çıkmış birde indirimi görünce birinin işine yarar diye paylaştım .Ama Roborock ve Xiaomi kalitesinden şaşma diyebilirim. Bu ürünün çekim gücü vs iyi istersen bi araştır.

bugün dreame l10s pro ultra heat aldım 26 ya çekim gücü 7 ama yeterli gibi her şeyi otomatik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Perfectshot06 siz de almıştınız yanlış hatırlamıyosam memnun musunuz

bugün dreame l10s pro ultra heat aldım 26 ya çekim gücü 7 ama yeterli gibi her şeyi otomatik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Perfectshot06 siz de almıştınız yanlış hatırlamıyosam memnun musunuz
Şuanlık iyi gibi.

Airfryer olayına gelecek olursak airfryer sağlığa zararlı olduğu için biraz tepki topladı diye düşünüyorum.
Airfryer bir icat falan değil ki. Bildiğin rezistansın ve fanın birleşimi. zararlı olmasını etkileyecek bir durum yok ve fırından farkı sadece boyutu.

gayette kullanışlı ürün airfryer modası geçti ne demek kazak mı bu üstünüze mi asıyonuz airfyerı :D

Airfryer bir icat falan değil ki. Bildiğin rezistansın ve fanın birleşimi. zararlı olmasını etkileyecek bir durum yok ve fırından farkı sadece boyutu.
Airfryer üst rezidans kısmında yağ birikmesi olduğu için bakteri birikimi oluşuyor. O yüzden düzgün temizlenmesi gerekiyor çoğu kişide buna dikkat etmiyor zor temizlendiği için sağlığa zararı bu şekilde.

tüylerin takılmaması için silikon ana fırçalı alırsanız daha iyi olur yoksa yanında gelen bıçak ile fırçadan dolanan tüyleri sürekli kesmeniz gerekiyor onun dışında hepsi aynı. otomatik paspasını sulayan ve kurulayan temizleyen var otomatik haznesini boşaltan var vs. çok ucuz bir şey alayım her gün süpürme derdinden kurtarsın çöpünü manuel dökerim derseniz dersar l1 4kya çok güzel

alacksanız tavsiyem en azından toz istasyonlu alın yoksa uğraşılmaz onu boşaltmakla sürekli

roborock s8 pro mu bu mu

Geri