Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

Logo rev 1.0.webp

Herkese selamlar,

Uzun zamandır aklımda olan bir tier list’i sonunda hazırlamayı kısmen bitirdim. Ancak bunu yayınlamış olmam, listenin tamamen bitmiş olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ çok sayıda eksik model mevcut; fakat hayatımda yaşanan bazı sebeplerden dolayı bu hâliyle paylaşmak istedim. Köşede boşuna duracağına, en azından insanlara fayda sağlamasını istedim. Umarım beğenirsiniz.

Ayrıca belirtmek isterim ki bu tier list, SPL’s’ten tamamen farklı bir formatta.

Eğer aradığınız bazı modelleri bu listede bulamazsanız, önce eski tier list’ime göz atabilirsiniz; orada daha fazla model mevcut. Orada da yoksa SPL’s tier list’ine bakmanızı öneririm.

Dikkat!!!
Tier list'i ilk açtığınızda boyut muhtemelen %100 olacaktır. Onu Tier List'i en iyi şekilde okuyabilmek için en düşük %90, en fazla %65 yapın.​

👇 Tierlist 👇

Son düzenleme:
Kronik cw ve fan sesi sorunu olmayan gen5 Beyaz PSU'lar hangisi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu model nasıl?
Lian Li'nin Gold modelleri iyi değil iç kalite bakımından.

Bu model daha iyi. CW şansınıza bağlı zaten. Kronik CW olan modeller bir hayli az.

Offfff beee bizim delta 850w plat neymiş öyle beee :) A- tier bedavaya aldık valla alan zamanında

Lian Li'nin Gold modelleri iyi değil iç kalite bakımından.

Bu model daha iyi. CW şansınıza bağlı zaten. Kronik CW olan modeller bir hayli az.
Aynisinin plati nasıl hocam?
Linkteki den yine mi daha kötü?
Gaminge gecesinden falan 8'e platini düşürsem yine mi saçma olur.

Gigabyte GP‑UD850GM PG5 850W yoksa Segotep Gank 360 Kasa PSU (750W) modelimi almayalım @yusuf7878 psu gerekiyorda çokda anlamiyorum fiyati gigabyte bandında olan

Gigabyte GP‑UD850GM PG5 850W yoksa Segotep Gank 360 Kasa PSU (750W) modelimi almayalım @yusuf7878 psu gerekiyorda çokda anlamiyorum fiyati gigabyte bandında olan
Gigabyte'ın iç bileşenleri üst değil. İkincil kısımda lelon var.

Segotep zaten yapı olarak daha kötü bir güç kaynağı. Üstüne bir de Segotep üretici olunca iş daha da sıkıntıya düşüyor. 850W gold güç kaynağını falanda almayın. Ripple değerleri ATX dışında.

Gigabyte'ın iç bileşenleri üst değil. İkincil kısımda lelon var.

Segotep zaten yapı olarak daha kötü bir güç kaynağı. Üstüne bir de Segotep üretici olunca iş daha da sıkıntıya düşüyor. 850W gold güç kaynağını falanda almayın. Ripple değerleri ATX dışında.
önerin varsa bakmak isterim bütçeyi delmeyen :kizginpeepo:

Olabilir. Linktekinden daha kötü sayılmaz.
Bu ikisi indirime girmiş;

1ST olan modeli ilk kez duyuyorum ama tier falan yüksekti o paraya o alınır mı 7500a lian li platin var bide hangisini tavsiye edersiniz?

High power Perofrmance FS 850W var o bütçede ancak. Biraz çıkılırsa FSP VİTA GM 850W.
Merhaba, 850W modeli 5800e düşmüş yorumlar ve inceleme okudum bir tane iyiydi. Bu fiyata alınır mı yoksa başka tavsiyeniz olur mu? Lian li 850w plat 7500a düşmüştü düşünürken oda kaçtı iyi olan modellerin fiyatlar şişik sizin tier list e bakınca alınabilir olanlar hep fiyatını hak etmiyor görünüyor.

Merhaba, 850W modeli 5800e düşmüş yorumlar ve inceleme okudum bir tane iyiydi. Bu fiyata alınır mı yoksa başka tavsiyeniz olur mu? Lian li 850w plat 7500a düşmüştü düşünürken oda kaçtı iyi olan modellerin fiyatlar şişik sizin tier list e bakınca alınabilir olanlar hep fiyatını hak etmiyor görünüyor.
Bu ikisi indirime girmiş;
1ST Player bayağı düşmüş. O alınabilir.

Lian Li platin 7500TL nerede? 2. el mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,365
Üyeler
187,664
Son üye