Monitör 2 saniye siyah ekran veriyor

ErenSS25

80+
Reaksiyon skoru
24
Durduk yere 2 saniye siyah ekran veriyor monitör ü garantiye yolladım değişim yaptılar ama yine oluyor (öncekini kadar sık olmuyor) gigabyte g25f2 200hz modeli
Psu kasa frisby 600w
5500xt 8gb gpu
Önceden 100hz monitör vardı ama sorun yoktu ,monitör ayarlarından olabilirmi

Monitör değiştiyse sorun kasadadır. PSU voltajı dalgalandırıp sinyali kesiyor olabilir ya da kullandığın kablo 200Hz bant genişliğini kaldıramıyor. Önce kaliteli bi Paugge DP kablo al, düzelmezse o PSU'yu acilen değiştir.

Monitör değiştiyse sorun kasadadır. PSU voltajı dalgalandırıp sinyali kesiyor olabilir ya da kullandığın kablo 200Hz bant genişliğini kaldıramıyor. Önce kaliteli bi Paugge DP kablo al, düzelmezse o PSU'yu acilen değiştir.
Monitör değiştiyse sorun yine monitörde olabilir durup dururken değiştirmez bu servisler babasının hayrına. Redditten yabancı konuları bir araştır aynı sorunu yaşayan varsa yine yolla ya değişim ya para iadesi al.

Monitör değiştiyse sorun yine monitörde olabilir durup dururken değiştirmez bu servisler babasının hayrına. Redditten yabancı konuları bir araştır aynı sorunu yaşayan varsa yine yolla ya değişim ya para iadesi al.
Ölü pikselde mevcut du para iadesi veya değişim dediler ben değişim istedim

Durduk yere 2 saniye siyah ekran veriyor monitör ü garantiye yolladım değişim yaptılar ama yine oluyor (öncekini kadar sık olmuyor) gigabyte g25f2 200hz modeli
Psu kasa frisby 600w
5500xt 8gb gpu
Bende de arada oluyo. Sebebini bilmiyorum ama çok kısa ekran siyah olup normale dönüyo. Çift monitör kullanıyorum biri msi mag 401qr 40" biri de taşınabilir monitör

Psu kasa frisby 600w
5500xt 8gb gpu
Hocam evde başka birisi lamba açıp kapatıyor mu o anda onada bak bazen topraklaması olmayan evlerde bu sorun meydana gelebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,767
Üyeler
188,985
Son üye
ernu
Geri