7800X3D için PSU önerisi

suatinho

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
4000
Merhabalar arkadaşlar yeni sistem topluyorum da PSU olarak elimde şuan Rampage 550W güç kaynağı var ve bunu yetmeyeceğini düşünerek değiştirmek istiyorum 750W PSU yeter diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bütçem max 3-4 bin TL arası.

Geçeceğim sistem
Ryzen 7 7800X3D
MSI B650M Gaming Plus Wifi
XPG Lancer 1x16 GB 6000MHz CL30
Şuan elimde MSI Ventus RTX 2060 Super OC modeli sanırsam ve 2-3 ay sonra RTX 4070e geçeceğim
MSI M450 500 GB
Samsung 870 QVO 1TB
6 adet de RGB fan

Cratos lite 850w var o bütçede şuan fena sayılmayan

İlk defa duyuyorum o markayı da güvenilir mi emin olamadım ben şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha çok bilindik güvenilir markalar önerilirse daha iyi olur.

İlk defa duyuyorum o markayı da güvenilir mi emin olamadım ben şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha çok bilindik güvenilir markalar önerilirse daha iyi olur.
Marka bilindik zaten ama güç kaynağı markaya göre seçilmez MSI, Asus gibi markaların dandik güç kaynakları da var. Daha farklı ölçütleri var doğru güç kaynağı seçmenin. Arkadaşın önerdiği güzel alıp kullanabilirsin..

Peki teşekkür ederim sizin başka önerdiğiniz güç kaynağı var mı?

Arkadaşın dediği cratos lite olur ama bilindik marka istiyorsanız msi mag a750bn alabilirsiniz. Markayı biliyorsanız high power performance gd 800w gold da olabilir.

Benim önerdiğim başka bir güç kaynağı yok. Cratos lite en iyilerden o bütçede.
Hocam Cratos 850W lite ve normal modeli arasında çok fark var mı? Hani ismi lite olduğu için sormak istedim. Bir fark yoksa lite modelini alacağım.

Hocam Cratos 850W lite ve normal modeli arasında çok fark var mı? Hani ismi lite olduğu için sormak istedim. Bir fark yoksa lite modelini alacağım.
Farkları var elbette ama şuan normal modelinin fiyatı uçtu maalesef.

Geri