ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 393
- Konu Sahibi Konu Sahibi
cs de sorun yok gıbı hocam yakalayamadımHocam baktim ama cok bir fark gormedim ama iste cyberpunk'ta bu sorun normalde oldugu icinde olabilir
Simdi baktimda 4060TI ile denemisiniz GPU kaynakli olmadigini soylemistim en bastan beri israrla neyse testle kanitlanmis oldu sukur bosuna para verip 5060'a gecmediniz
Hocam ama bagzi sorularim yanitsiz kaldi ?
1- Bios'tan ram'inizin frekansini EXPO veya XMP profiline cektiniz mi ? yoksa default'ta mi biraktiniz ? Bios'tan kontrol edermisiniz acaba
2-O surekli her oyunda 100'e cektiginiz fov ayarini standart degerde birakin bir daha oyun oynadiginizda bide o zaman gozlemleyin
(Acikcasi GPU degilse geriye 2 olasilik kaliyor Ram veya SSD gerci CPU'da olasilik ciinde ama CPU cok ama cok zor bozulur yani o yuzden GPU oldugunu dusunmuyorum)
Hatta eger biosta bagzi ozel ayarlariniz falan yoksa OC falan yapmadiysaniz vs.. Default'ta cekip sonra sadece Ram'in Expo veya XMP hangisini destekliyorsa artik o profili etkin hale getirip deneyin bide belki BIOS'ta bir sey vardir (Cyberpunk ve The forest disinda bir oyun daha iyi olur ozelliklede CS2 gibi cisimlerin daha yakin oldugu Textuture yuklenme gibi bir sorunun olmadigi bir oyun cok iyi olur test icin)