Anakart yamuk gibi duruyor

Reaksiyon skoru
91
Milimetrenin 4te 1i kadar iki vida arasında bi yamukluk farkettim. Sistemi daha tamamlamadım gaming gecesinden psu alıp tamamlicam. O zaman kadar deneyemiyorum. Bu bir sorun mudur bu kadar az da olsa yamukluk? Sizin anakartlarinizda var mi bi bakın.
Bisey olmayacagini düsünüyorum ama yine de emin olmak istedim.
X870 elite wifi 7 ice

Ekler

• 16907.webp
    16907.webp
    459.5 KB · Hit: 61
  • 16909.webp
    16909.webp
    500.3 KB · Hit: 52
Milimetrenin 4te 1i kadar iki vida arasında bi yamukluk farkettim. Sistemi daha tamamlamadım gaming gecesinden psu alıp tamamlicam. O zaman kadar deneyemiyorum. Bu bir sorun mudur bu kadar az da olsa yamukluk? Sizin anakartlarinizda var mi bi bakın.
X870 elite wifi 7 ice
Sorun olmaz bence

X870 elite wifi 7 ice
Orta kısımlarda da vida oluyor hepsini taktın mı

Ekler

• 16911.webp
    16911.webp
    419.5 KB · Hit: 35
  • 16911.webp
    16911.webp
    419.5 KB · Hit: 42
X870 elite wifi 7 ice
öncelikle tebrik ederim bunu nasıl tespit ettin maşallah😄 kartların esnemesi gayet normaldir hatta işlemcinin üzerine bir kart koy orada da görebilirsin soketten kaynaklı bazıişlemciler esneme yapabiliyor ama normal, kullanıma ve soğutmaya herhangi bir - yanı olmayacaktır:)

öncelikle tebrik ederim bunu nasıl tespit ettin maşallah😄 kartların esnemesi gayet normaldir hatta işlemcinin üzerine bir kart koy orada da görebilirsin soketten kaynaklı bazıişlemciler esneme yapabiliyor ama normal, kullanıma ve soğutmaya herhangi bir - yanı olmayacaktır:)
2 aydır calismadan bos bos masada durdugundan her baktigimda bi sorun var gibi görüyor olabilirim😆

Geri