❌İndirim Bitti! GamePower Radus PAW3311 Mouse 699₺!

Bende aldım bi tane, rezil olmayız inş, bu markayı bilmiyorum. Nasıl bir mousedur kullananlar aydınlatabilir mi?

Bu fiyata bedava. En yakın rakibi Fevell Z1 SE 888₺. Bu bütçede tek seçenek.
ben bundan aldım rgb bi mouse sarj istasyonu var kibar hafif bi mouse yazılımıda var ayrıca
linkteki mi iyi hb deki mi ?

Clawsın ürünleri genelde f/p oluyor hocam ama tıklama ömrüne baktığımızda 20 milyon tıklama ömrüne sahipmiş radus ise 80 milyon sensörleri hakkında net bir bilgim yok ama tıklama ömrü bakımından radusu tercih ederdim ben ikisi arasından

Bende aldım bi tane, rezil olmayız inş, bu markayı bilmiyorum. Nasıl bir mousedur kullananlar aydınlatabilir mi?
markayı kötüleyenler çok ama bence çoğu markanın herhangi bir ürününü hiç kullanmamış. bi klavyesi içinde bu tarz yorumları çok görmüştüm ama inceleme videosunu izledikten sonra almaya karar vermiştim fiyatı da uygun olunca. 5-6 aydır da kullanıyorum çok memnunum o yüzden mousedan da çektim bi tane

Gamepowerin çok ürününü kullandım sonic t80 monitör force rgb gamepad ve yine rapid dual monitör kalitesinden memnun kaldım. Markaya karşı önyargılı olmamanızı öneririm. Hepsiburada üzerinden de indirime girmiş dileyen oradan da alabilir. Çektim bir tane dursun kenarda.

bende de gamepower klavye ve kulaklık var açıkçası kaliteleri bekledğimden çok daha iyi 2 senedir en küçük problem çıkmadı faresini de aldım o yüzden

Fason üretim bu, orjjinalde hangi fare bu onun inc3lemerine bakalım.

Boyası çıkma gibi bir sorun olur mu uzun kullanımda mevcut kullandığım mouse boyası attıda bunlardada olur mu acaba ?

elimde lenovo legion m300s kablolu mouse var memlunum aslında elime biraz küçük geliyor geçmeye değer mi sizce ve benim mouse ile arasında çok bi fark var mı kablo dışında

Fevell Z1 SE çok daha mantıklı.
200₺ fark bile yok.

Geri