hocam bu kullandığınız sistem nedir. raspberry vb bir şey ile mi yapıyorsunuz yoksa yazıcıya bir kurulum yapıp ağ üzerinden direkt mi erişiyorsunuz otomasyona bağlamak istiyorum yazıcıyı bilginiz var mı. 1 adet a1 bir tanede elegoo var. teknoloji takımımızın yazıcıları biz yokkende baskıya devam etsin istiyorum.Hangisi A1 mi soğuk tabla yapıştırıcı tabla değişimi hotend cart curt ne yapmadımkielle kalibrasyon şimdi de K2 plus.
Root elle kalibrasyon.
Kalite nozzle table değişimi felan filan tabla tutarsız ayarliyorsun isi 100 dereceyi geçtimi
Kayıyor genleşip.
A1 tabla sorunu var dedim sattım 6 ay uğrastim farklı sorun var diğer yazıcilarda sorun oldumu kolay çözdüm bunda yok çözüm bıktım sattım zararına.
Bak K2 tabla 0.3 sapma harika ama en ufak şeyde kayıyor düzeltiyorum yine aynı bu makine herkes problem yaşıyor sahibinden yedek tabla ile satiyolar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu p1s çokta pahalı gözükmüyor a1in kapalı kasa hali mi sadece acababu nasildir peki dedigin ile bunu kiyaslasan benzer fiyatlarda cunku baska bir arkadas onermis![]()
Bambu Lab P1S 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab
Bambu Lab P1S 3D Printer Bambu Lab Ön SiparişTahmini Teslimat Tarihi 31 Ağustos - 5 Eylül All-around performance right out of the boxIt just works right out of the box. You don't have to mess with it, just simply hit print, and the printer will handle all the calibrations (Auto-Bed Levelstore.metatechtr.com