Alınmaz hem ağır hem baya eski
Niye alındın bu kadar ya dkdkdkdkmesela bir çılgınlık yapıp almayacağın bir konuya mesaj atmayabilirsin
Arkadaşım 1.5 ay önce sıfır gibisini 1.5k'ya aldı bence temiz 2. elini 2k'ya bulurdunuz bana fazla geldi.2460 aldım beyler sizce nasıl ? Bana uygun geldi fiyatı
iphone ile çalışıyor mu2460 aldım beyler sizce nasıl ? Bana uygun geldi fiyatı
Hocam gördüm de 2kya ikinci el, insanlara pek güvenemiyorum. Sahte ürün olur parçaları değiştirilmiş olur bana pek güven vermiyor o şekilde satın almak . En azından 15 gün iade sürem ve 1 yıl teknosa garantisi oluyor ürünün bu şekilde satın alınca, o yüzden aradaki fiyat farkına değer diye düşünüyorum.Arkadaşım 1.5 ay önce sıfır gibisini 1.5k'ya aldı bence temiz 2. elini 2k'ya bulurdunuz bana fazla geldi.
Eğer 2 günde bir şarj etmek sorun olmayacaksa sorun değil, özellik olarak bir süre sonra çoğu kullanılmıyor başta bir heves oluyor sonra o özellikler uygulamalar kullanılmıyor.Çok kararsız kaldim. S24 ultra kullaniyorum watch 6 classic almayi düşündüm ama pil konusunda baya şikayet var. 2 gün çikariyor deniyor ama 2 gunde 1.30 saat şarja takmak benim için ne kadar sürdürülebilir emin olamadim. 2 hafta takip kenara atarim gibi geldi
Hocam ben kullanıyorum. Bende çok düşünmüştüm şarj konusunu ama beni, tahmin ettiğim kadar yormuyor. 2. Günün gecesi telefonla beraber şarja takıyorum. Spigen in çift usb c çıkışlı adaptörü var, hem telefon hem saat oradan şarj oluyor. Benzer bir çözümle kullanabilirsiniz isterseniz sizde.Çok kararsız kaldim. S24 ultra kullaniyorum watch 6 classic almayi düşündüm ama pil konusunda baya şikayet var. 2 gün çikariyor deniyor ama 2 gunde 1.30 saat şarja takmak benim için ne kadar sürdürülebilir emin olamadim. 2 hafta takip kenara atarim gibi geldi