🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

Tüm Galaxy watch 5 mavi renkler bitmiş heralde ya şansıma

nasıl alınıyor hocam bunlar ya

Arkadaşım 1.5 ay önce sıfır gibisini 1.5k'ya aldı bence temiz 2. elini 2k'ya bulurdunuz bana fazla geldi.
Hocam gördüm de 2kya ikinci el, insanlara pek güvenemiyorum. Sahte ürün olur parçaları değiştirilmiş olur bana pek güven vermiyor o şekilde satın almak . En azından 15 gün iade sürem ve 1 yıl teknosa garantisi oluyor ürünün bu şekilde satın alınca, o yüzden aradaki fiyat farkına değer diye düşünüyorum.

Çok kararsız kaldim. S24 ultra kullaniyorum watch 6 classic almayi düşündüm ama pil konusunda baya şikayet var. 2 gün çikariyor deniyor ama 2 gunde 1.30 saat şarja takmak benim için ne kadar sürdürülebilir emin olamadim. 2 hafta takip kenara atarim gibi geldi

Çok kararsız kaldim. S24 ultra kullaniyorum watch 6 classic almayi düşündüm ama pil konusunda baya şikayet var. 2 gün çikariyor deniyor ama 2 gunde 1.30 saat şarja takmak benim için ne kadar sürdürülebilir emin olamadim. 2 hafta takip kenara atarim gibi geldi
Eğer 2 günde bir şarj etmek sorun olmayacaksa sorun değil, özellik olarak bir süre sonra çoğu kullanılmıyor başta bir heves oluyor sonra o özellikler uygulamalar kullanılmıyor.

Hocam ben kullanıyorum. Bende çok düşünmüştüm şarj konusunu ama beni, tahmin ettiğim kadar yormuyor. 2. Günün gecesi telefonla beraber şarja takıyorum. Spigen in çift usb c çıkışlı adaptörü var, hem telefon hem saat oradan şarj oluyor. Benzer bir çözümle kullanabilirsiniz isterseniz sizde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri