Shein indirimli ürünler

1000023292.webp

Alt tarafı 22 adet ayrı sipariş toplam 50 ürün 20 günde de çıkması lazımdı ya :) .

Kuponları yenilenmeyen arkadaşlar için: Gizli sekmeden girince anasayfada önünüze kuponlar çıkıyor. "Topla" dedikten sonra yönlendirdiği sayfada hesabınıza giriş yaparsanız hepsi tekrardan ekleniyor; %70 ve diğerleri de olmak üzere.
Yeni açtığım 5 hesabın 4'ünde kuponlar silinmişti, birkaç gündür sadece %10 duruyordu. Bu şekilde geri alabildim.

Acaba bazı ürünlerde rastgele denetim mi yapıyor gümrük? Çünkü arasın eline geçmiyor uçak indi yazanlar.

Acaba bazı ürünlerde rastgele denetim mi yapıyor gümrük? Çünkü arasın eline geçmiyor uçak indi yazanlar.
Önceden aldığım bütün kargoları XCargo veya KargoİST getiriyordu. Uçak indikten max 3 gün sonra dağıtıma çıkıyordu ama arasa geçince sanki keyfi olarak bekletiyor. Bir de aynı adrese 22 adet farklı sipariş olunca diğerlerinin inmesini de bekliyor olabilir diye düşündüm umarım öyledir ve öylese yarın dağıtıma çıkması lazım.

Önceden aldığım bütün kargoları XCargo veya KargoİST getiriyordu. Uçak indikten max 3 gün sonra dağıtıma çıkıyordu ama arasa geçince sanki keyfi olarak bekletiyor. Bir de aynı adrese 22 adet farklı sipariş olunca diğerlerinin inmesini de bekliyor olabilir diye düşündüm umarım öyledir ve öylese yarın dağıtıma çıkması lazım.
bütün siparişleriniz mi 29 aralıktan beri bekliyor?

Evet kargoları aynı anda getirmeye özen gösteriyorlar ama 4 gün daha erken aldığım ürün daha arasın sisteminde görünmezken diğeri görünüyor

bu saaten sonra yetişirmi bilmiyorum ben bugün sipariş verdim easymx ve gamesir in telefon gamepadlarinin fiyatlari çok cazip oluyor.
yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Screenshot_2026-01-16-04-44-31-014_com.zzkko-edit.webp

gamesir x5lite 660tl
IMG_20260116_044502.webp

türkiye fiyatları saçma sapan derecede pahalı bilgisayar açıkken steam linkten hikayeli oyun yada emulator için güzel telefon gamepadleri.

Screenshot_2026-01-16-04-47-30-151_com.miui.gallery-edit.webp

İyide biz bunların vergisini zaten ödüyoruz 6 şubattan sonra gelse bile sonuçta önceden sipariş verdiğimiz için geçmeli hatta 5 şubatta bile verilenler geçmeli vergi ödeniyor sonuçta

Tripodlu, uzaktan kumanda özellikli selfie çubuğu.
101 puanla 30₺ )), şaka gibi fiyat.

@ahmttunc burada bulursun birçok şey muhtemelen.
Hocam, attığınız linkten aldığım tripodu iade etmişler. Sizin de iptal mi?

Aras kargo mu bu?
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyide biz bunların vergisini zaten ödüyoruz 6 şubattan sonra gelse bile sonuçta önceden sipariş verdiğimiz için geçmeli hatta 5 şubatta bile verilenler geçmeli vergi ödeniyor sonuçta
Güzel mantıkla düşünüyorsun ama eksik onlar öyle düşünmüyor yok vergi beyannamesi yok vergi formu cart curt kaç bin TL geçiririz derdindeler

Geri