EnessEkenn
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhabalar herkese iyi günler konuya giriş yapayım hemen. Yeni bir mouse arayışındayım zowie markasınında ne kadar iyi olduğunu yıllardır biliyodum ama bütçemi aşıyordu her seferinde artık karar verdim alacağım. Güncel olarak yaklaşık 1 yıldır wraith scyrox v6 kullanıyoru hafifliği olsun switchleri vesaire olsun çok memnunum fakat küçük bir mouse elimde büyük sayılır. Son zamanlarda oyun oynarken farkettim ki elimi çok fazla kasıyorum/sıkıyorum ağrımaya başladı artık sıkmaktan ve mouse değişikliğine gitmekte karar kıldım. Bu 3 mouse arasında gidip geliyorum, zamanında internet kafelerde ec2-a versiyonunu kullanmıştım kabloluydu ve dehşet memnun kalmıştım her neyse. Bu 3 mouse arasındaki farkı anlayamadım ben sensörleri, hz leri falan aynı fiyatlarıda aynı farkları ne bilen biri yazabilir mi bi tavsiye öneride bulunsanız mükemmel olur. Muhtemelen büyüklük farkı var mouseların arasında ama ayıkamadım.
DİPNOT: Elim orta parmağımın ucundan bileğime kadar tam 20 cm. Pençe şeklinde kullanıyorum mouse u belki de kullandığım mouse küçük diye böyle kullanıyorumdur bilmiyorum. Kullandığım bütün mouselar simetrikti yani hiç sağ ele göre oturan kavisli kullanmadım
DİPNOT: Elim orta parmağımın ucundan bileğime kadar tam 20 cm. Pençe şeklinde kullanıyorum mouse u belki de kullandığım mouse küçük diye böyle kullanıyorumdur bilmiyorum. Kullandığım bütün mouselar simetrikti yani hiç sağ ele göre oturan kavisli kullanmadım