Yardım Zowie Ec2 vs Razer Deathadder v2

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Elimdeki Hp Omen Reactor'de birkaç sıkıntı yaşadığım için farklı bir mouse satın almak istiyorum.
Gayet memnunum mouse'umdan fakat içindeki sensör sallanıyor ve bu beni aşırı bir şekilde rahatsız ediyor...
Uzun süre boyunca mouse konusu açtım...
Karar verdiğim mouse Zowie Ec2 idi.
Fakat aynı ergonomiye ve neredeyse aynı kaliteye sahip olan ve ec2 den daha ucuza olan Razer Deathadder v2 yi gördüm.

Daha öncesinde Mediamarkt'ta Razer Deathadder'i deneme şansım oldu ve boyut olarak bir tık büyük geldi.
Zowie Ec2 den bir tık daha düşük fiyata satılan ve gayette kaliteli olan bir mouse olan deathadder v2 elime tam oturur mu bilemedim.
Zowie Ec2 ise bizzat deneyememe rağmen elime tam oturacağını düşünüyorum.
Sebebi ise Ec2 modeli bir tık daha küçük...

Ama fiyatı maalesef biraz fazla açıkçası...
Razer Deathadder v2 alırsam elime tam oturmaz diye korkuyorum ve bir ürünü aldıktan sonra iade-değişim yapmaktan bıktım usandım...

Elimin uzunluğu 18cm, eni ise 9cm...
Tutuş tipim ise oyundan oyuna değişebiliyor, ama genel olarak calm grip diyebilirim...
Acaba Deathadder v2 alsam beni üzer mi?

Ve bu iki mouse'ta kullanılan sensörlerin arasındaki farklar ne kadardır?

Merhaba sevgili dostlarım,
Elimdeki Hp Omen Reactor'de birkaç sıkıntı yaşadığım için farklı bir mouse satın almak istiyorum.
Gayet memnunum mouse'umdan fakat içindeki sensör sallanıyor ve bu beni aşırı bir şekilde rahatsız ediyor...
Uzun süre boyunca mouse konusu açtım...
Karar verdiğim mouse Zowie Ec2 idi.
Fakat aynı ergonomiye ve neredeyse aynı kaliteye sahip olan ve ec2 den daha ucuza olan Razer Deathadder v2 yi gördüm.

Daha öncesinde Mediamarkt'ta Razer Deathadder'i deneme şansım oldu ve boyut olarak bir tık büyük geldi.
Zowie Ec2 den bir tık daha düşük fiyata satılan ve gayette kaliteli olan bir mouse olan deathadder v2 elime tam oturur mu bilemedim.
Zowie Ec2 ise bizzat deneyememe rağmen elime tam oturacağını düşünüyorum.
Sebebi ise Ec2 modeli bir tık daha küçük...

Ama fiyatı maalesef biraz fazla açıkçası...
Razer Deathadder v2 alırsam elime tam oturmaz diye korkuyorum ve bir ürünü aldıktan sonra iade-değişim yapmaktan bıktım usandım...

Elimin uzunluğu 18cm, eni ise 9cm...
Tutuş tipim ise oyundan oyuna değişebiliyor, ama genel olarak calm grip diyebilirim...
Acaba Deathadder v2 alsam beni üzer mi?

Ve bu iki mouse'ta kullanılan sensörlerin arasındaki farklar ne kadardır?
Ben sensörlerin üzeceğini düşünmüyorum.Bunun yanında razer hiç kullanmamakla birlikte ec1 kullanıyorum ve cidden yan tuşlar ve mouse topu 1990dan kalmış gibi olsa da hissiyatı bana göre hala en iyi mouse.Yani sanki elimde mouse yokmuş gibi güzel kayıyor mouse.

Ben sensörlerin üzeceğini düşünmüyorum.Bunun yanında razer hiç kullanmamakla birlikte ec1 kullanıyorum ve cidden yan tuşlar ve mouse topu 1990dan kalmış gibi olsa da hissiyatı bana göre hala en iyi mouse.Yani sanki elimde mouse yokmuş gibi güzel kayıyor mouse.
Hocam benimde niyetim Ec2 almak ama bilemedim...
Razer da kaliteli işler çıkarıyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,127
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri