Vatan bilgisayar karneye ozel sistemler

BALLarDOES

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196

Linkteki sistem 43.998 tl ye geliyor? 5060 sistemler de mevcut 34 bin tl civarina, linkini attigim sistemi onerir misiniz?
Akşam 22.00'ı bekle sistemler indirime giriyor daha iyisini bulursun.

konusu nerde açıldı göremedim ona göre konu açayım ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konusu nerde açıldı göremedim ona göre konu açayım ben de

Sıfır takıntınız yoksa ikinci el parçalar ile sistemler toplayın ya da hazır alın sıfır sistemler ateş pahası oldu artık

Sıfır takıntınız yoksa ikinci el parçalar ile sistemler toplayın ya da hazır alın sıfır sistemler ateş pahası oldu artık
Valla doğru diyorsun da elektronik ürün ikinci el alınmaz kafasındayım ben. Bu ürünlerden anlamadığım için kazık yerim ondan korkuyorum :D Alıcam iki güne problem çıkaracak falan aman abi kalsın diyorum.

Valla doğru diyorsun da elektronik ürün ikinci el alınmaz kafasındayım ben. Bu ürünlerden anlamadığım için kazık yerim ondan korkuyorum :D Alıcam iki güne problem çıkaracak falan aman abi kalsın diyorum.
Alınır doğru ürün doğru şekilde seçilirse diğer türlü epey masraflı bu birazda bütçe , performans ve beklenti meselesi

keske anlasakta dediginiz gibi keyifle toplasak

2. El alınacak ve alınmayacak parçalar ona göre dikkat edip almak lazım. Bence PSU 2. El alınmamalı özellikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,670
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri