Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 965
Arasak etsek bişey olur mu acaba4 ocakta aldığım saat de öyle
Arasak etsek bişey olur mu acaba4 ocakta aldığım saat de öyle
Haftaya geçer inşArasak etsek bişey olur mu acaba
Parasını aldım geri. Çöp bende kaldı.Gümrüğe gelmiş ordan geçmesini bekliyor anlamına geliyor fikrimce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iade et hocam temuda iade vardı diye hatırlıyorum.
Bende de aynı şekilde, ayın 29'unda aldığım bir ürün gelmedi aynı zamanda aldığım diğer ürünler ocağın 6'sınde geldi.7 ocaktan itibaren aldığım ürünlerde son durum hâlâ "Uçak varış havaalanına varır." olarak görünüyor. Neyi bekliyorlar?
Bende alamadim hocam anlamadimmonitor ustu isiklarda pil var mı? ben yok diye biliyorum fakat 5-6 ayrı yerden denememe rağmen hiçbirini sipariş edemedim, daha once eden arkadaslar varsa yardımcı olabilirmi?
Teşekkürler çok işime yaradı.indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.
sepetinize geri döndüğünüzde googleden eklediğiniz ürünü silin indirim kuponu önceden eklediğiniz ürüne etki etsin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kafasına göre takılıyor ben kalem alamadım mesela.Bende alamadim hocam anlamadim
8 günde geldi bir kargom 20 günde de bugün verilenler gelir herhaldeGümrükte hayvan gibi yığılma var 1 haftadır ürünlerim çıkmadı ona göre sipariş verin sonra vahh demeyin
İşlemlerin çoğunu görmüyoruz bir anda kargo şirketine verilmiş oluyorGümrükte hayvan gibi yığılma var 1 haftadır ürünlerim çıkmadı ona göre sipariş verin sonra vahh demeyin
Kameradan çekilmiş bir video yada fotoğraf atma şansın varmıdır hocam?İlk kargom geldi 2 wifi kamera 100 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8 günde geldi bir kargom 20 günde de bugün verilenler gelir herhalde
Bu cihaz ile telefondan/tabletten görüntü kaydı alabilirmiyim?O kupon çoğu üründe çalışıyor ben de capture card aldım 350 TL'ye
Güvenlik kamerası ayarındaKameradan çekilmiş bir video yada fotoğraf atma şansın varmıdır hocam?