Dolandırıldım napmam gerekiyor

Antlers

80+
Reaksiyon skoru
28
Discord'da Roblox adopt me oyunu için al satçı bir sunucu vardı ismi husobugi çok güvenilir bir sunucu. Sunucuda ki aracılardan birinden 4725 TL'lik toplam 3 tane pet alacaktım. Ticket açtıkdan sonra ekran kaydı aldım parayı IBAN'a attım isim soy isim verdi. Daha sonra beni sunucudan attılar öğrenciyim benim için çok önemli bir paraydı IP ban atmışlar ne yapacağım.

Discord'da Roblox adopt me oyunu için al satçı bir sunucu vardı ismi husobugi çok güvenilir bir sunucu. Sunucuda ki aracılardan birinden 4725 TL'lik toplam 3 tane pet alacaktım. Ticket açtıkdan sonra ekran kaydı aldım parayı IBAN'a attım isim soy isim verdi. Daha sonra beni sunucudan attılar öğrenciyim benim için çok önemli bir paraydı IP ban atmışlar ne yapacağım.
Hiçbir şey yapamazsn gibi gözüküyor

Bir insan neden roblox gibi bir oyuna 4725TL harcar. Bişey çıkacağını zannetmiyorum yaşın küçükse bir soğuk su içmen gerekiyor.

Bir insan neden roblox gibi bir oyuna 4725TL harcar. Bişey çıkacağını zannetmiyorum yaşın küçükse bir soğuk su içmen gerekiyor.
Hocam 17 yaşımdayım sürekli al sat yaptığım bir sunucu ama yetkilileri beni banladı sunucuya girebilsem bir şeyler yapabilirim aracı olma fiyatı 6000tl çünkü beni dolandıran adam 4725 aldı ya 6000 tl sinden olur ya da bana parayı atar tarzı bir şey yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir şey yapamazsn gibi gözüküyor
Hocam yapmayınya off of son kalan paramdı o benim hayatımda ilk defa dolandırıldım.

Tek amacım helal para ile ticaret yapıp para kazanmaktı

Oyunlara para yatırmak bana çok saçma geliyorda özellikle roblox gibi bir oyuna bu kadar para atmak ne demek hocam ve 17 yaşındayım diyorsun hemde öğrencisin belli işin sonu böyle olacağı babana bile güvenmiycen bu devirde geçmiş olsun arkadaşın dediği gibi üzerine bi soğuk su iç, yapacağın tek şey bu

husobugi nin sunucusundan mi ban yedin?

husobugi nin sunucusundan mi ban yedin?
Evet hocam baş aracı dolandırıcı çıktı kayıt vs her şey var moderatörle görüşmeye çalışıyorum sizde mi o sunucudasınız.

Oyunlara para yatırmak bana çok saçma geliyorda özellikle roblox gibi bir oyuna bu kadar para atmak ne demek hocam ve 17 yaşındayım diyorsun hemde öğrencisin belli işin sonu böyle olacağı babana bile güvenmiycen bu devirde geçmiş olsun arkadaşın dediği gibi üzerine bi soğuk su iç, yapacağın tek şey bu
Hocam eskiden al sat yapardım tekrar gireyim dedim girmez olaydım ya.

hiç bi halt çıkmaz o işten geçmiş olsun böyle şeylere bu kadar yüksek parayı nasıl yedirebiliryorsunzu ilginç

Ya Oyunkara para yatırmam Genelde çok nadirdir oda CS gibi paramı geri alabileceğim yada Fortnite gibi 80TL gibi çok cüzzi miktara aşırı fazla şey veren oyunlardır

Ama Gerçekten ŞU roblox’a 4750TL Yatırmak ne demek kafayı yicem 12 yaşında falanmısın Bu oyuna nerdeyse 5K oara yatırılrmı bide oyunda 3 tane hayvan almak için kafayı yicem mm

Ben daha ARC Raiders Alacak oarayı bulamıyorum adam 5K robloxa yatırıyor

Arkadaşlar burda ki sorun dolandırılmam farkındasınız di mi nereye ne kadar para yüklediğim değil düzgünce bana tavsiye vermektense daha farklı yorumlar geliyor dolandıran kişinin ev adresini buldum gidip gerekeni yapıcağız teşekkür ederim hepinizin yorumları için

Evet hocam baş aracı dolandırıcı çıktı kayıt vs her şey var moderatörle görüşmeye çalışıyorum sizde mi o sunucudasınız.

Hocam eskiden al sat yapardım tekrar gireyim dedim girmez olaydım ya.
dc adim hmmtk ekleyip kanitlari atabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,429
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri