Ahmet Muhsin
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Selamlar atk neptune n9 pro veya ultra modelini almak istiyorum arasinda pek bir fark varmi yoksa hangisini tercih edilmeli
Hocam stokta yoktu en sonSelamlar atk neptune n9 pro veya ultra modelini almak istiyorum arasinda pek bir fark varmi yoksa hangisini tercih edilmeli
10 gun icerisinde gelicek sanirim oyle bi duyum aldimHocam stokta yoktu en son
Vallamı bayadır bekliyorum hocam sevindirdiniz vallahi sağolun aynı fiyatamı satılacak10 gun icerisinde gelicek sanirim oyle bi duyum aldim
Hocam bende cikistan veri bekliyorum ilk basta almadim simdi alacagim dun gece ultra modeli ve yenj renkleri eklenmis ve sanirim ayni fiyattan ama ultra 3.500e satilacakVallamı bayadır bekliyorum hocam sevindirdiniz vallahi sağolun aynı fiyatamı satılacak
O kadar önemli değil bence ben pro modelini almayı düşünüyordum ultraya jiç bakmadımHocam bende cikistan veri bekliyorum ilk basta almadim simdi alacagim dun gece ultra modeli ve yenj renkleri eklenmis ve sanirim ayni fiyattan ama ultra 3.500e satilacak
Benimde tercih suanlik proda ama ultranin farki ne merak ettim ona gore alicamO kadar önemli değil bence ben pro modelini almayı düşünüyordum ultraya jiç bakmadım
Sürücü BoyutuBenimde tercih suanlik proda ama ultranin farki ne merak ettim ona gore alicam
Saolun hocam tesekkurlerSürücü Boyutu
53 mm PET Diyafram Dinamik Sürücü
53 mm Titanyum Kaplamalı Diyafram Dinamik Sürücü
Frekans Aralığı
20Hz-20kHz
10Hz-40kHz
Hocam aradaki fark bu sesi ne kadar etkiliyor bilgim yok anlıyorsanız eğer daha iyi olur tabii ki
Ne demek hocam umarım yardımcı olmuşdur kafanızda belirledinizmi ne alacağınızı karar verdinizmiSaolun hocam tesekkurler
Pro alirim muhtemel ultrada beyaz renk yok die hatirliyorum hemNe demek hocam umarım yardımcı olmuşdur kafanızda belirledinizmi ne alacağınızı karar verdinizmi
Beyaz varmış ama stok yok sıyah da aynı şekilPro alirim muhtemel ultrada beyaz renk yok die hatirliyorum hem
Hocam ön siparise acildi kulaklik pro aldim ben acele edin benceBeyaz varmış ama stok yok sıyah da aynı şekil