achardir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 457
yanlış hatırlamıyorsam 26k civarıydı ama taksit yoktu o zaman. itopyada axes 5 taksit var şu an.Nasıl iyi midir? İlk fiyatı kaçtı?
Neden?Amazon depodan 25k ya aldım 3 gün önce. Birkaç haftaya iade ederim
Bununla birlikte 20k ya msi mag 321up aldım. Onunla devam edeceğim. Aslında gigabyte çok güzel ama 32 inç aklım kaldığından maalesef iade edeceğim.Neden?
iade edip sıfırını al ya. Ben de amazondan aldım asus olanı o kadar pimpirikli bir insanım ki kafam hiç rahat etmiyor. bu adam 55 saat kullanıp niye iade etmiş bu monitörü diyorum kendi kendime. Baktım kasımın 4 ünde ürünü kaydetmiş bide. Garanti 4 Kasımda başlamış.Amazon depodan 25k ya aldım 3 gün önce. Birkaç haftaya iade ederim
Ben de aldım 23Klığı kargoya vermediler hala şaka gibiiade edip sıfırını al ya. Ben de amazondan aldım asus olanı o kadar pimpirikli bir insanım ki kafam hiç rahat etmiyor. bu adam 55 saat kullanıp niye iade etmiş bu monitörü diyorum kendi kendime. Baktım kasımın 4 ünde ürünü kaydetmiş bide. Garanti 4 Kasımda başlamış.
Ya evet depo çok iyi değil aslında. Ama yarı yarıya fiyat avantajı olursa tadından yenmiyor.iade edip sıfırını al ya. Ben de amazondan aldım asus olanı o kadar pimpirikli bir insanım ki kafam hiç rahat etmiyor. bu adam 55 saat kullanıp niye iade etmiş bu monitörü diyorum kendi kendime. Baktım kasımın 4 ünde ürünü kaydetmiş bide. Garanti 4 Kasımda başlamış.
Sizin tecrübeniz nasıl gigabyte ile?Ya evet depo çok iyi değil aslında. Ama yarı yarıya fiyat avantajı olursa tadından yenmiyor.
bunlar iade aldığı anda depoya koyuyor, stok açıyor, ürünün onlara gelmesi yeniden yollamaları falan bir kaç gün sürüyor. Bende sipariş verdikten 4 gün sonra verdiler kargoya. Tahminim bu şekilde. Kutunun üstünde amazon depoya doğru kargo stickeri gördüm ordan yola çıkarak yapıyorum bu yorumu.Ben de aldım 23Klığı kargoya vermediler hala şaka gibi
2 gün kullandım çok güzeldi renk olsun. Parlaklık vs baya iyiydi.Sizin tecrübeniz nasıl gigabyte ile?