Bugün Bilgisayar Alsanız Sorunsuzdur Dediğiniz Site Hangisi?

Bugün Bilgisayar Alsanız Sorunsuzdur Dediğiniz Site Hangisi?

• Amozon

Oylar: 16 32.7%
  • Vatan Bilgisayar

Oylar: 14 28.6%
  • Hepsiburada

Oylar: 5 10.2%
  • Mediamark

Oylar: 2 4.1%
  • Teblion

Oylar: 0 0.0%
  • Sinerji

• Gamegaraj

Oylar: 1 2.0%
  • İncehesap

Oylar: 1 2.0%
  • İtopya

Oylar: 6 12.2%
  • Gaming

Oylar: 4 8.2%
  • Trendyol

• Oy kullanan toplam üye
    49

Ajan

80+
Reaksiyon skoru
24
Sizlerinde bildiği üzere İnternet çağında güven çok önemli . Bilgisayar almaya karar verdiniz bu güvenilir sorun yaşamayacağım dediğiniz site hangisi? Bu konu sizlerinde sayesinde tecrübe ve deneyimleriniz ile alış veriş yapacaklara bir ışık tutacaktır.

Sizlerinde bildiği üzere İnternet çağında güven çok önemli . Bilgisayar almaya karar verdiniz bu güvenilir sorun yaşamayacağım dediğiniz site hangisi? Bu konu sizlerinde sayesinde tecrübe ve deneyimleriniz ile alış veriş yapacaklara bir ışık tutacaktır.
Vatana gider alırım ben kendim de görürüm hem ne alacağımı. Ucuz parçalarda ise nere en ucuzsa oradan alırım umursamam.

normalde hepsi güvenli ama hepsinde mağdur olmuş müşteri vardır. O yüzden en uygun olanı alın

Sinerjiyi önermiyorum 4000 mhz ram almıştım 1 hafta kargoya vermediler sonra aradılar stokta yokmuş aradaki farkı ödersem 3200 mhz ram göndereceklerini söylediler

stoktan mal satmayı herkes yapıyor. ürünü kutuya koy adres etiketi bas kargoya ver.
işin aslı satış sonrası destek. bunun hakkında da yorum yapmak zor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ajan
Sinerjiyi önermiyorum 4000 mhz ram almıştım 1 hafta kargoya vermediler sonra aradılar stokta yokmuş aradaki farkı ödersem 3200 mhz ram göndereceklerini söylediler
+69tl kargo olayı beni koparıyo ya 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: Ajan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,295
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514