Türknet mi netspeed mi

kağanĞ

80+
Reaksiyon skoru
4
sizce türknete mi geçmeliyim yoksa netspeede mi kullanan cevaplarsa sevinirim veya başka önereceğiniz firma var mı

türknet kullanıyorum daha önce internet kullanmamışım istersen referans kodumu verebilirim GKY52ML11WME

üye olurken o kodu girersen 1 ay sana 1 ay bana bedava internet veriyor

Son düzenleme:
sizce türknete mi geçmeliyim yoksa netspeede mi kullanan cevaplarsa sevinirim veya başka önereceğiniz firma var mı
az önce türknete geçtim bakacağım en büyük artısı tahattüt olmadığı için direk iptal yapabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom kullan en mantıklısı o bence.
gereksiz 100 diye paketn satıyorlar 60 70 veriyor

az önce türknete geçtim bakacağım en büyük artısı tahattüt olmadığı için direk iptal yapabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gereksiz 100 diye paketn satıyorlar 60 70 veriyor
Türknet onu da vermiyordu ben kullanırken Türk Telekom en azından birşeyler veriyor.

Türknet kullanıcısı olarak son yıllarda pek problem yaşamadım. Ufak tefek kesintilerde arıza kaydı oluşturduğumda hep birkaç dakika içinde arandım. Müşteri hizmetlerinden vs. memnunum. Şahsen tavsiye edebilirim.

Türknet iyidir tavsiye ederim. İmkanın yoksa Netspeed güzeldir geçebilirsin. Bence Türk Telekom'dan uzak dur. Çok pahalı ve hizmeti gerçekten kötü. Birde evinin ne kadar internet desteklediğini öğrenmek için alt yapı testi yap. Bunun için Türknet'in sitesinde internet altyapı testi var oradan öğrenip ona göre paket seçebilirsin. İyi Forumlar :)

Türknet iyidir tavsiye ederim. İmkanın yoksa Netspeed güzeldir geçebilirsin. Bence Türk Telekom'dan uzak dur. Çok pahalı ve hizmeti gerçekten kötü. Birde evinin ne kadar internet desteklediğini öğrenmek için alt yapı testi yap. Bunun için Türknet'in sitesinde internet altyapı testi var oradan öğrenip ona göre paket seçebilirsin. İyi Forumlar :)
netspeede geçtim güzel yorumun için de teşekkür ederim altyapı 100 mbps destekliyor ek olarak zaten bir sıkıntı yaşarsam türknete geçerim

Geri