Babam sıkıntılı videolar izliyor çok etkileniyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ayetullah331

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
662
Ya birde TV den izliyor yotubeden silahlı videolar izliyor, çok fazla siyasi şey izliyor hadi bunlar neyse de. Az önce gittim yüzümü yıkamaya televizyondan şöyle bir ses geliyor "köylere girdiler erkekleri kadınlarınin önünde köyün ortasında zorla soydular her şey göründü bazıları bundan sonra inth*r etti diyordu abi ben çok etkileniyorum sadece konuşmada bile travma yaşatıyor bana. Önceden öyle videolar izleme dedim cevap vermedi her zaman izlemeye devam etti gerçekten içime sıkıntı düşüyor böyle şeyler duyunca, görünce

Bu forumda zaten sıkıntıs olmayana rastlamadım gerçekten 🤣 Baban tam olarak sana dokanan ne gibi şeyler izliyor? Haber mi izliyor? cinsel içerikli uygunsuz sallamasyon kanalları mı izliyor, sen neleri izlemesini isterdin, tam olarak ne olmasını, nasıl davranmasını isterdin?

Bu forumda zaten sıkıntıs olmayana rastlamadım gerçekten 🤣 Baban tam olarak sana dokanan ne gibi şeyler izliyor? Haber mi izliyor? cinsel içerikli uygunsuz sallamasyon kanalları mı izliyor, sen neleri izlemesini isterdin, tam olarak ne olmasını, nasıl davranmasını isterdin?
Ya ne cinsel içeriği sıkıntılı olan sensin sanırım yazdım ya oraya ne izlediğini ne diye soruyorsun? Silah seslerinin olduğu YouTube videoları, çok fazla siyasi şeyler terorizm falan ve az önce duyduğum şey beni mahvetti anlamıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben komik videolar izlesin istiyorum araba videoları izlesin istiyorum haber, gündem videoları izlesin istiyorum daha derinlere gitmesin zaten dediğim iyi şeyleri izliyor ama %10 falan. Geriye kalan çoğu kötü şeyler.

Her yerde savaş var, dünyada mazlumlar, fakirler eziliyor, işkencelere maruz kalıyor, sen hiç bunların olmadığı bir haber kanalı biliyor musun? Benim anlamadığım sana neden bu silah, savaş haberleri dokanıyor? Esas sende farklı bir sıkıntı var, ayetullah bey :cautious:

Ya birde TV den izliyor yotubeden silahlı videolar izliyor, çok fazla siyasi şey izliyor hadi bunlar neyse de. Az önce gittim yüzümü yıkamaya televizyondan şöyle bir ses geliyor "köylere girdiler erkekleri kadınlarınin önünde köyün ortasında zorla soydular her şey göründü bazıları bundan sonra inth*r etti diyordu abi ben çok etkileniyorum sadece konuşmada bile travma yaşatıyor bana. Önceden öyle videolar izleme dedim cevap vermedi her zaman izlemeye devam etti gerçekten içime sıkıntı düşüyor böyle şeyler duyunca, görünce
Gözlerini kapat ve yardım çığlığı at.

Siz ne diyorsunuz ya

Yaş küçükse normal. Başını kollarının arasına al ve git git git aliço aliço de. Bunu 7-8 kez tekrarla emin ol iyi gelicek ☺️

Her yerde savaş var, dünyada mazlumlar, fakirler eziliyor, işkencelere maruz kalıyor, sen hiç bunların olmadığı bir haber kanalı biliyor musun? Benim anlamadığım sana neden bu silah, savaş haberleri dokanıyor? Esas sende farklı bir sıkıntı var, ayetullah bey :cautious:
Siz kaç yaşındasınız bilmiyorumda ben babamla aynı yaşta değilim belki o yüzden dokunuyordur ya? Zaten bir insana bunlar dokunmuyorsa onda sıkıntı var belli ki. Ben nedense görünce kendimi sürekli onlar yerine koyuyorum o kadar zorluyorum ki koymamak için ama olmuyor. O yüzden çok uzak duruyorum böyle şeylerden. Hadi bazı şeyleri anlarımda O duyduğum şey nasıl olurda bir insana dokunmaz aklım almıyor

Yaş küçükse normal. Başını kollarının arasına al ve git git git aliço aliço de. Bunu 7-8 kez tekrarla emin ol iyi gelicek ☺️
Paylaço olmak zorunda mısınız? Biri çığlık at diyor biri iğrenç iğrenç konuşuyor biri alico falan diyor. Komik değilsiniz

Siz bayan mısınız? Neden savaş konulu şeyler sizi rahatsız ediyor ki? çiçek böcek mi sevsin yani, romantik mi takılsın :)
Erkek doğdum diye böyle şeylerden etkilenmemek ve maruz kalmak zorunda mıyım ?

Senin derdin ne tam olarak yazsana, habire bizi suçluyon fakat tam olarak neyden rahatsız oluyon, bir bilsek...? Erkek doğmak bir şereftir o rası ayrı da bayan bile doğsa bir insan hayatın gerçeklerini inkar etmez yani, yarın öbürgün savaş çıksa ne yapacan, oturup kız gibi ağlayacan mı? entel dantel hayallerden gerçek dünya meseleerine dönersen artık her yerde böyle vakalar sıradan yani, başı kuma gömmeye gerek yok.

Senin derdin ne tam olarak yazsana, habire bizi suçluyon fakat tam olarak neyden rahatsız oluyon, bir bilsek...? Erkek doğmak bir şereftir o rası ayrı da bayan bile doğsa bir insan hayatın gerçeklerini inkar etmez yani, yarın öbürgün savaş çıksa ne yapacan, oturup kız gibi ağlayacan mı? entel dantel hayallerden gerçek dünya meseleerine dönersen artık her yerde böyle vakalar sıradan yani, başı kuma gömmeye gerek yok.
Erkek doğmak bir şeref değil. Kız gibi ağlamak da aşşağılik bir şey değil.
senin erkeklik algın karakterli olmak üzerine değil, sadece kaba kuvvete tapmak üzerine kurulu. Kız gibi ağlamak dediğin şey insanlığın doğasında olan bir seyl cinsiyete özgü değil. Sen toplumsal baskıdan o kadar korkan bir herifsin ki. Bir insanın acısını hissetmenin ağırlığını taşıyamadığın için vicdanını öldürüp 'bunlar hayatın gerçeği' yalanına sığınmışsın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,064
Üyeler
188,031
Son üye
dexys
Geri