Babam sıkıntılı videolar izliyor çok etkileniyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Erkek doğmak bir şeref değil. Kız gibi ağlamak da aşşağılik bir şey değil.
senin erkeklik algın karakterli olmak üzerine değil, sadece kaba kuvvete tapmak üzerine kurulu. Kız gibi ağlamak dediğin şey insanlığın doğasında olan bir seyl cinsiyete özgü değil. Sen toplumsal baskıdan o kadar korkan bir herifsin ki. Bir insanın acısını hissetmenin ağırlığını taşıyamadığın için vicdanını öldürüp 'bunlar hayatın gerçeği' yalanına sığınmışsın.
Senin anlayışın kıt bence, ben ne yazıyorum sen neye evirip çeviriyorsun... Erkek doğmuş birisi duygusal olmaz demiyorum ama bir bayan gibi de asla olamaz, yaratılışı gereği düşünmek ve iş yapmak onun vazifesidir aynı zamanda... Erkeklikle ilgili sorunları olanlar varsa Allah ıslah etsin... Fakat senin anlayışında esas problem var, neyse ben kaçayım, şifalar olsun sana...

Ya birde TV den izliyor yotubeden silahlı videolar izliyor, çok fazla siyasi şey izliyor hadi bunlar neyse de. Az önce gittim yüzümü yıkamaya televizyondan şöyle bir ses geliyor "köylere girdiler erkekleri kadınlarınin önünde köyün ortasında zorla soydular her şey göründü bazıları bundan sonra inth*r etti diyordu abi ben çok etkileniyorum sadece konuşmada bile travma yaşatıyor bana. Önceden öyle videolar izleme dedim cevap vermedi her zaman izlemeye devam etti gerçekten içime sıkıntı düşüyor böyle şeyler duyunca, görünce
Babanin mylittleponny izlemedigine falan dua et bence daha kötüsüde olabilirdi

Senin anlayışın kıt bence, ben ne yazıyorum sen neye evirip çeviriyorsun... Erkek doğmuş birisi duygusal olmaz demiyorum ama bir bayan gibi de asla olamaz, yaratılışı gereği düşünmek ve iş yapmak onun vazifesidir aynı zamanda... Erkeklikle ilgili sorunları olanlar varsa Allah ıslah etsin... Fakat senin anlayışında esas problem var, neyse ben kaçayım, şifalar olsun sana...
Erkek de kadın kadar duygusal olur, ağlar. Kimseye bir şey borçlu değiliz. Erkeği sadece iş makinesi gibi görerek kendine hakaret ediyorsun. Erkek olduğun için kendini erkek olarak doğduğun için kullanılabilir, harcanabilir ve feda edilebilir bir şey olarak görmeyi bırak artık. Bu kalıplara karşı gelmekten, gelecek tepkiden dolayı ödün patlıyor ama asıl özgürlük senin cesaret edemediğin o vicdanda başlıyor.
Muhtemelen +30 yaşında birisin büyük erkeklere tartışmak dünyanın en zor şeyi. Çünkü istediğiniz kadar haksız olun eninde sonunda sen erkeksin, zorundasın,erkek adamsına bağlanıyor her şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babanin mylittleponny izlemedigine falan dua et bence daha kötüsüde olabilirdi
İzlemesi değil beni düşünmemesi en çok zoruma giden. İsterse mylittlepony izler isterse başka bir şey.

Erkek de kadın kadar duygusal olur, ağlar. Kimseye bir şey borçlu değiliz. Erkeği sadece iş makinesi gibi görerek kendine hakaret ediyorsun. Erkek olduğun için kendini erkek olarak doğduğun için kullanılabilir, harcanabilir ve feda edilebilir bir şey olarak görmeyi bırak artık. Bu kalıplara karşı gelmekten, gelecek tepkiden dolayı ödün patlıyor ama asıl özgürlük senin cesaret edemediğin o vicdanda başlıyor.
Muhtemelen +30 yaşında birisin büyük erkeklere tartışmak dünyanın en zor şeyi. Çünkü istediğiniz kadar haksız olun eninde sonunda sen erkeksin, zorundasın,erkek adamsına bağlanıyor her şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzlemesi değil beni düşünmemesi en çok zoruma giden. İsterse mylittlepony izler isterse başka bir şey.
Koca adam ne izleyeceğini sana göre mi düşünecek olm, yaşın küçük belli ki yani çok takma ileride sende izlersin

Entel, dantellik hakkında da görüşlerini yazarsan senin ne olduğunu anlamış oluruz herhalde :) Sen nasıl kendini biçimlendiriyorssan biçimlendir veya kendini nasıl görmek istiyorsan o kalıba sığdır ama başkası adına konuşma...

Koca adam ne izleyeceğini sana göre mi düşünecek olm, yaşın küçük belli ki yani çok takma ileride sende izlersin
Oğlum anlama sıkıntın mi var ben evde televizyonda izlemesin çocuklar görüyor diyorum ben izlemem öyle şeyleri asla.

Garip

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri