Belli bir sıcaklıktan sonra çalışıyor olabilir. Muhtemelen böyledir.
Power boost hive 650 w psu ya patlar diye korkuyorum bideArkadaşlar yeni psu fanı aldım taktım ilk açılışta normalde fan dönmesi gerekmiyormu ben fanı taktım güç geliyor ama fan dönmüyor psunun çalıştırsam bi bakabilirmiyim
Öyle bir anda durup dururken patlayıp seni havaya uçurmaz merak etme. Sağlıklı bir psu ile değiştirmen diğer bileşenlerin için en iyisi.Power boost hive 650 w psu ya patlar diye korkuyorum bide
Olumlu düşünmek iyidir. Sonuçta yeni aldığın bir ürün. Kaliteli olmasa da iş yapar. Ben de benzer bir ürünü yıllarca kullandım. Sorun yaşayan az olur ve oluyor. Çokmuş gibi gelmesin.Power boost hive 650 w psu ya patlar diye korkuyorum bide
Çalıştırsam bi baksam şıan bir şey olmaz değil mi yük altına sokmadanÖyle bir anda durup dururken patlayıp seni havaya uçurmaz merak etme. Sağlıklı bir psu ile değiştirmen diğer bileşenlerin için en iyisi.
Çalıştırmadan haşa vahiyle gelmeyecek bilgisi.Çalıştırsam bi baksam şıan bir şey olmaz değil mi yük altına sokmadan
Çalıştırdım hala dönmüyor fanÇalıştırmadan haşa vahiyle gelmeyecek bilgisi.
Çalıştırın elbette.
Yüke soksana sistemi dönecek mi, OCCT indir power test yapÇalıştırdım hala dönmüyor fan
Çalıştırdım hala dönmüyor fan
Hocam zannetmiyorum zaten içini açtım şimdi içi yanıyor fan dönmüyor hala0dB özelliği varsa dönmüyor olabilir.
Yüke sokun.
Yeni güç kaynağı alma vakti gelmiş o zaman.Hocam zannetmiyorum zaten içini açtım şimdi içi yanıyor fan dönmüyor hala