selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
sipariş geçtim direkte düşünüyim bi39 900 küsürlü bir fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
42 ye bida geldi bak istersen
sipariş geçtim direkte düşünüyim bi39 900 küsürlü bir fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
42 ye bida geldi bak istersen
@Perfectshot06 hocam siz beyaz psu arıyordunuz amazon üzerinden bu size gider diye düşünüyorum.https://www.amazon.com.tr/A850GL-PCIE5-WHITE-Bilgisayar-Kasası/dp/B0CFYHHPPV/ref=sr_1_150?dib=eyJ2IjoiMSJ9.3lijXa3iP-sknWrd5MtGCfI1DOG4YYoCpF-m9FLlRbmkvOaW0UKjOIpYUNGFHzj1DMHn6BgLuWUK4i4Dfzn3WWqZENkaAlfhyoQnAJn9jQdeqcX0dM35LYZnhucDPPSMY4yYmWUiUXhsE1KVIXU_Yw.S_e-6vd_xg7nPb-RGs1hIboLaaLXPjlriKRBffFmeCw&dib_tag=se&m=A215JX4S9CANSO&qid=1768579743&rnid=44219324031&s=warehouse-deals&sr=8-150&srs=44219324031&xpid=pSBAz2iFHh8l5&th=1 piyasaya göre uygun ve taksit olması güzel ama riske değer mi bilemedim beyaz psu arayan varsa kaliteli parça.
Durum olarak: İyi ,yazmışlar ama ne kadar iyi dfskgdskfg@Perfectshot06 hocam siz beyaz psu arıyordunuz amazon üzerinden bu size gider diye düşünüyorum.
En kötü iade edersin denedebilir benceDurum olarak: İyi ,yazmışlar ama ne kadar iyi dfskgdskfg
Durum olarak: İyi ,yazmışlar ama ne kadar iyi dfskgdskfg
sigara söndürmüşler üstünde
kaça gitti9070 nitro satılmış
mevzu karışık falan değil üretici ürüne kaç yıl garanti veriyorsa fatura tarihinden itirbaren geçerli amazon garantisi müşteri memnuniyeti için yaptıkları firmanın kendi insiyatifinde olan bir şey ürünün yasal garantisi ile alakası yok.O konu biraz karışık
Amazon 1 yıl garantisi benim diyor ama ne kadar arkasında duracak bilmiyoruz + üretici garantisi benim gördüğüm kadarıyla çoğu üründe 1 yıldan fazla garantili çıktı
Üretici ayak yapıp bu ikinci el ürün garanti dışı da diyebilir. Tam tersine 1 yılı geçmesine rağmen üretici garantisi var malımın arkasındayım garantiden işlem yapalım da diyebilir.
Ben çok uygun fiyattan gelmedikçe ve ihtiyacım olmadıkça ürün almıyorum aldığım ürünün de garantisi yokmuş gibi düşünüyorum
kaça gitti