Öneri Arctis Nova 5 - HS80Max - Cloud 3 Wireless- SIMGOT EP5 Hangisini Almalıyım?

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Kulaklık arıyorum daha önceki konulara denk gelmişsinizdir. Ne alacağıma gerçekten karar veremiyorum bluetooth özgürlüğü beni cezbetmiyor değil ama SIMGOT stüdyo kulaklıklarının ses kalitesi çok çok daha iyi olduğu söyleniyor. Kablo kalabalığı olacaktır evet ama gerçekten kararsızım. Laptop kullanıyorum valorant vs oynuyorum discordda arkadaşlarla sohbet vs mikrofon da önemli. Bugün karar vermek istiyorum açıkçası. Sımgot alırsam ekstra ses kartı da ekleyeceğim yanına.

Başlıkta yazdığın tüm kulaklıkları ve fazlasını 2. Elde araştırdım araştırırken kafam iyice bulandı ama en sonunda cloud 3 wireless outlet ürün sipariş ettim bakalım ne gelicek

Başlıkta yazdığın tüm kulaklıkları ve fazlasını 2. Elde araştırdım araştırırken kafam iyice bulandı ama en sonunda cloud 3 wireless outlet ürün sipariş ettim bakalım ne gelicek
Cloud 3 ben aslında kullandım ve cloud 2 de kullandım. Ve açıkça söylüyorum her yerde Hyperx el değiştirdikten sonra Kingston dan çıktıktan sonra gerçekten kötü bir hal almış. Cloud 3 de ben açıkça söyliyim eski cloud 2 performansını göremedim. Cloud 3 S modeli çıkmış yeni versiyon sanırsam ama onu araştırmadım

Sımgot EP5 + DH22 + Moondrop Dawn Pro 2 kombinasyonu mu yoksa farklı bluetooth gaming kulaklık mı almalıyım. Gerçekten çok yorucu oldu karar veremiyorum.

Kulaklık arıyorum daha önceki konulara denk gelmişsinizdir. Ne alacağıma gerçekten karar veremiyorum bluetooth özgürlüğü beni cezbetmiyor değil ama SIMGOT stüdyo kulaklıklarının ses kalitesi çok çok daha iyi olduğu söyleniyor. Kablo kalabalığı olacaktır evet ama gerçekten kararsızım. Laptop kullanıyorum valorant vs oynuyorum discordda arkadaşlarla sohbet vs mikrofon da önemli. Bugün karar vermek istiyorum açıkçası. Sımgot alırsam ekstra ses kartı da ekleyeceğim yanına.

Cloud 3 Wireless

söylediğin kulaklıklar arasında hs80 max daha kaliteli bir deneyim yaşatır ama aynı bütçede değiller

Geri