İsmaildogann
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
driverları silip temiz kurulum yap olmazsa geçmis olsunBunu neden yapıyor olabilir
Nvidia uzerinden sürücüleri sildim en gunceli yukledim fakat durum aynıdriverları silip temiz kurulum yap olmazsa geçmis olsun
Bi kaç oyunda daha yaptıSadece PUBG'de mi böyle yoksa genel olarak mı yapıyor?
O zaman sıkıntı ya genelde bu gibi sorunlar donanımsal arızalara işaret eder, bellek arızası veya lehim toplarının kopması gibi.Bi kaç oyunda daha yaptı
Ekran kartında mıdır sorun kesinO zaman sıkıntı ya genelde bu gibi sorunlar donanımsal arızalara işaret eder, bellek arızası veya lehim toplarının kopması gibi.
Evet hocam başka bir bileşene ihtimal vermiyorum.Ekran kartında mıdır sorun kesin
Monitör olma ihtimali varmıdır benim eski monitörde benzer sorun olmuştuEvet hocam başka bir bileşene ihtimal vermiyorum.
Sürekli mi oluyordu oyuna göre mi oluyordu? bu arkadaşın durumundaki gibi programdan etkileniyorsa ekran kartıdır diye düşünüyorum.Monitör olma ihtimali varmıdır benim eski monitörde benzer sorun olmuştu
Her uygulamada yapıyor muyduMonitör olma ihtimali varmıdır benim eski monitörde benzer sorun olmuştu