Öneri KALİTE F/P laptop önerisi

LenKys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,600
Bütçe
55000
Kaliteli uzun yıllar kullanabileceğim soğutması iyi oyuncu laptop önerir misiniz? 45–55Bin TL arası

Son düzenleme:
60k ya çıkıp 5060 gamegaraj slayer r9t alman

Malzeme kalitesi ve soğutması daha iyi bişey bakıyorum uzun seneler götürsün birde ekran kartı W önemli
Gamegaraj bildiğim kadarı ile zaten birçok markanın kullandığı bir kasayı kullanıyor. Soğutma ve kalite açısından üzmez. O bütçede daha iyi bir 5060’lı dizüstü olduğunu sanmıyorum.

Gamegaraj bildiğim kadarı ile zaten birçok markanın kullandığı bir kasayı kullanıyor. Soğutma ve kalite açısından üzmez. O bütçede daha iyi bir 5060’lı dizüstü olduğunu sanmıyorum.
şu iki cihaz arasında kaldım
vatanda satılan taksit seçeneği çok iyi kartıma peşin 12 ay yapıyor
bundada indirim güzel ama w düşük sanırım 75w ekran kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bununla arasında nasıl fark var hocam birde ekran kartı w önemli

şu iki cihaz arasında kaldım
vatanda satılan taksit seçeneği çok iyi kartıma peşin 12 ay yapıyor
bundada indirim güzel ama w düşük sanırım 75w ekran kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bununla arasında nasıl fark var hocam birde ekran kartı w önemli

İşlemcisi biraz daha iyi diye 5060'dan 5050'ye düşmeye gerek yok bence.

İşlemcisi biraz daha iyi diye 5060'dan 5050'ye düşmeye gerek yok bence.
ya hocam 3 5 fazla verip markalı ekran kartı w soğutması iyi bişeyde alabilirim özellikle vatanda felan varsa öyle bir cihaz çok iyi olur parafa peşin 12 taksit yapıyor

up up up up up

ya hocam 3 5 fazla verip markalı ekran kartı w soğutması iyi bişeyde alabilirim özellikle vatanda felan varsa öyle bir cihaz çok iyi olur parafa peşin 12 taksit yapıyor
Mobil GPU’larda 5060 ve 5070 CUDA çekirdekleri dışında temelde aynı o sebeple 5050’den 5060 çıkmak önemli. O bütçelerde ciddi bir indirim olmadığı sürece ya GamingGen’in markası olan GameRaider’a ya da Gamegaraj markasına kalıyorsunuz. Arada Asus Tuf’lar da düşüyor ama onlar da kumar gibi ya hatasız ya delirmelik oluyor.

Mobil GPU’larda 5060 ve 5070 CUDA çekirdekleri dışında temelde aynı o sebeple 5050’den 5060 çıkmak önemli. O bütçelerde ciddi bir indirim olmadığı sürece ya GamingGen’in markası olan GameRaider’a ya da Gamegaraj markasına kalıyorsunuz. Arada Asus Tuf’lar da düşüyor ama onlar da kumar gibi ya hatasız ya delirmelik oluyor.
rtx 5060 genelde 45w oluyor oda saçma yani

performanstan biraz kısayım ya da biraz fazla para ödeyim diyorsan asus tuf f serisi.
FP gamegaraj

Geri