stalkerreborn
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Taksitli mi aldın tek seferde miHemen
Taksitli mi aldın tek seferde miHemen
Şu fiyatlar asla akıl karı değil. Ram'ler ilk zammını yediği zaman bir tane 6400CL32 2x16GB kit denk getirip koydum kenara. Anakart ve işlemci için fırsat kovalarken fiyatlar iyice uçtu. 7500F + MSI PRO B650-A + 2x16 6400MHZ CL32 bellekleri sıfır olarak 20 bin liraya altı ay taksitle alıp eski AM4 sistemin tüm parçalarını toplamda 23 bin liraya sattım. Saçma ama güzeldi.
9800x3d 2. Eli parasına sattım ama ram alamıyom jdjd5800x3D piyasası bir ara 7800x3D piyasasını tokatlıyordu iyi para geçmiştir elinize yine de![]()
Taksitli mi aldın tek seferde mi
Hala yansımamış karta arkadaş öyle dedide6 taksit hocam, satın alır almaz puan bilgisi yansıdı
Kampanyaya katılmıştın değil mi?
Siparişin kargoya verildi mi?Müşteri hizmetlerini arayın hocam, bilemedim. Ya da iptal edip bir daha almayı deneyin
Dün aldim. Paraf uygulamada gozukuyor ama kart bilgilerinde daha gozukmuyor. Provizyondan dusunce geciyormus. Mesaj olarak 5000tl kazandiniz mesajı geldi.15 mart son kullanim suresi imiş.Alanlara şu çippara ne kadar sürede geçti?
Siparişin kargoya verildi mi?
Benim sadece onaylandığı için parafpuan hesabıma yatmıyor olabilir.
Uygulamanın neresinde gözüküyorD
Dün aldim uygulamada gozukuyor ama kart bilgilerinde daha gozukmuyor. Provixyondan dusunce geciyormus. 15 mart son kullanim suresi
Kargoya verilmişmiydiD
Dün aldim uygulamada gozukuyor ama kart bilgilerinde daha gozukmuyor. Provixyondan dusunce geciyormus. 15 mart son kullanim suresi
Kargoya verilmediğinden olabilir belkideEvet verildi hatta benimle aynı şehirdeymiş Pazartesi teslim edilecek diyor