VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Şu fiyatlar asla akıl karı değil. Ram'ler ilk zammını yediği zaman bir tane 6400CL32 2x16GB kit denk getirip koydum kenara. Anakart ve işlemci için fırsat kovalarken fiyatlar iyice uçtu. 7500F + MSI PRO B650-A + 2x16 6400MHZ CL32 bellekleri sıfır olarak 20 bin liraya altı ay taksitle alıp eski AM4 sistemin tüm parçalarını toplamda 23 bin liraya sattım. Saçma ama güzeldi.

Piyasa ilk roketlenme sinyali verdiğinde hızlı aksiyon alanlar direkt kar etti ben o zamanlar tatilde olup teknolojiyle bağımı kopardığımdan gol yedim, tatilden döndüğümde RAM'ler ikinci zam dalgasını bile yemişti :D

6 taksit hocam, satın alır almaz puan bilgisi yansıdı
Hala yansımamış karta arkadaş öyle dedide
1768684002255.webp
1768684031225.webp

D

Dün aldim uygulamada gozukuyor ama kart bilgilerinde daha gozukmuyor. Provixyondan dusunce geciyormus. 15 mart son kullanim suresi
Uygulamanın neresinde gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

D

Dün aldim uygulamada gozukuyor ama kart bilgilerinde daha gozukmuyor. Provixyondan dusunce geciyormus. 15 mart son kullanim suresi
Kargoya verilmişmiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet verildi hatta benimle aynı şehirdeymiş Pazartesi teslim edilecek diyor
Kargoya verilmediğinden olabilir belkide

Arkadaş 5080 alayım dedim yüzde 10 indirim oluyor. Yapı Kredi Bankası kartımı girince indirim gidiyor. Neden ???

Geri