Shein indirimli ürünler

145. sayfada söylediğim yöntem sanırım fixlendi deneyen bugün varmı bir üründe?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

bu 3.5 inç lcd ekranı alıpta iade etmek isteyen yada kullanmayan var ise geliş fiyatindan gelip alabilirim.stoğuna yetişemedim.
Kupon alma olayı çalışıyor hala
1768737056241.webp

bu saaten sonra alsak gelmez dimi. geçmiş yorumları okuyunca kargolarda sıkıntı varmış. temu gibi hızlı değil galiba.

Siparişlerimin yarısı türkiye hava alanına varır da kaldı diğerleri de yakında yollanır bekleyiş devam ediyor.

Nasıl yaptın? Ben lcd ekran için kuponu kullanamıyorum
indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.
sepetinize geri döndüğünüzde googleden eklediğiniz ürünü silin indirim kuponu önceden eklediğiniz ürüne etki etsin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Temudan kupon falan alma var mı veya da sipariş limitini geçmeden sipariş geçme yöntemi

Bunu ben de denedim de lcd ekranı chrome anasayfasında yazdığımda gamesir x5 lite gibi alışveriş sekmesinde karşıma çıkmıyor o yüzden yapamadım

Bunu ben de denedim de lcd ekranı chrome anasayfasında yazdığımda gamesir x5 lite gibi alışveriş sekmesinde karşıma çıkmıyor o yüzden yapamadım
Modemin fişini çek
10 dakika bekle
tarayıcının herşeyini temizle
pc resetle
modemin fişini tak
bu linke tıkla

Gamesir oyun kolu shein diye yaz, çıkan shein sitesine tıkla kuponları topla de bu şekilde çözdüm ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,785
Üyeler
187,986
Son üye
berkexjok
Geri