İ9 9900K alınır mı ?

tamam kardeşim sen kazık yiyebilirsin forum yapma dedigi şeyi illa yapacaksan konu açmana gerek yok iyi günler
AMD almak istemiyorum konu bu kadar basit. İntelde en mantıklısı 9900K almaksa onu alcağım başka ne yapayım siz AMD beğeniyorsunuz diye onu mu almam lazım? Mantıkla yapılan önerilere her zaman açığım, size de iyi günler.

hocam intel istiyorsanız i5 14400f ve h610 ddr4 alabilirisniz aynı fiyata

Arkadaşlar boş verin herkesin kendi hür iradesi. 10.000₺'ye R5 7500F + Biostar B650MT alınabiliyor ama olsun. Dokuzuncu nesil işlemci alınır abicim sonuçta intel i9 :D Herkes aklı kadar yaşar kasmayın bu kadar :D

Arkadaşlar boş verin herkesin kendi hür iradesi. 10.000₺'ye R5 7500F + Biostar B650MT alınabiliyor ama olsun. Dokuzuncu nesil işlemci alınır abicim sonuçta intel i9 :D Herkes aklı kadar yaşar kasmayın bu kadar :D
DDR5 rami sen mi hediye ediyorsun onu ne yapacağız?

i3 9100f in bi performansını da göremezsin
İşin enteresan tarafı da bu.
5600 ne kadar satıldı arkadaşın haberi yok.
Eğer intel istiyorsan senin zararına, 2. Elde 14400F bakılabilir silikonu patlak olanlar evet. 😜

Ben R5 1600 den geçmiştim o dönem süperdi hala fena değil de işlemciyi çok zorluyorum ekran kartını da 4060Ti yapacağım bozulabilir böyle devam edersem.
Kolay kolay bozulmaz işlemciler yakmadığın sürece. 4060TI da beslerse haber et.
Bizim 5600 besliyor 😉.

Her bilginin doğruluğunu da araştırmanızı öneririm. Sıkıntı olabilir diyen arkadaşlara da selamlar.
Sorun olmayacaksa hiç masrafa girmemek tabi en iyisi olur hatta o parayı da ekran kartına kaydırır 4060Ti yerine 5060Ti alırım daha da iyi olur.

Geri