Shein indirimli ürünler

Sorun tamamen gümrük ile alakalı yüksek ihtimalle o kargolar gelmeyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha temu siparişim de gümrüğe girdiği gibi bir daha haber alamamıştım :D benzeri topluca yaşanıyor 5 siparişim bekliyor gümrükte .
İnşallah şu 15 gün içerisinde hallederler yoksa çoğu sipariş güme gidicek.Şu an sipariş edecek olanlar varsa bence etmesin ha parası koymaz bana diyorsanız siz bilirsiniz

Sorun tamamen gümrük ile alakalı yüksek ihtimalle o kargolar gelmeyecek.

Daha önce temu siparişim de gümrüğe girdiği gibi bir daha haber alamamıştım :D benzeri topluca yaşanıyor 5 siparişim bekliyor gümrükte .
imha mı ediyolar anlamadım benimde kamera gelmemişti 30 lira diye pek sallamadım ama şimdi baya harcadım hala gelmedi hiçbiri

İnşallah şu 15 gün içerisinde hallederler yoksa çoğu sipariş güme gidicek.Şu an sipariş edecek olanlar varsa bence etmesin ha parası koymaz bana diyorsanız siz bilirsiniz
Temu sıkıntı çıkarmadı direk ticket acınca para iadesini göndermişti ama shein'e güvenmiyorum vergisi ödediğimiz kargodan haber alamıyoruz ne güzel.

Sence? bekliyorsan yanlış ülkedesin

Shein ile bir alakası yok arkadaş kimse anlamıyor herhalde ya gümrükte bir problem var yada Aras kargoları yönetmede çöktü.
Çöktüyse pttye versin fazlalıkları

şuan bir şey alsak 5 şubata kadar gelmez dimi güme gider

Temu sıkıntı çıkarmadı direk ticket acınca para iadesini göndermişti ama shein'e güvenmiyorum vergisi ödediğimiz kargodan haber alamıyoruz ne güzel.
gönderi garantili aldıysan sıkıntı yokta diğer türlü üzülebilirsin :kekw:

şuan bir şey alsak 5 şubata kadar gelmez dimi güme gider
Şansa bağlı benim 2-3 ürün 1 haftada geldi mesela bazıları ise 10-11 gün oldu hala gümrüğe girmedi. Burdan aras'ın :D

14ünde trye gelen uçağın beklemesi normal değil mi sizcede şuan :D? zaten haftasonu girdi araya bu hafta bile olmasa garanti öbür haftaya gümrükten çıkması lazım çıktıktan sonrada olay kalmaz öyle yada böyle aras getiricek kargoyu önemli olan 6sına kadar gümrüğün kayıt altına alması bence problem yok şuan raaad. Tabi para için ruhunu satma olayları dönerse gümrükte kargoda vb. o zaman herkesin ürünü yanar ki olma ihtimalide yüksek türkiye yüzyılındayız çünkü.

daha 19 gün var. şuana kadar verdiğim hiçbir kargo satın alımdan gümrüğe girene kadar 7-8 günden fazla beklemedi. Bence fazla abartılıyor. yaklaşık 15 gün önce linsouldan bir sipariş verdim 8 gün içinde geldi ve aras ile teslim aldım.

Geri