Shein indirimli ürünler

bu ne işe yarıyor yav çoğu kişi aldı da
hocam ben mesela evde pc acikken steam linkle pc deki hikayeli AAA tarzi oyunlari yatarak oynamak için aldım gecikmesi çok daha az geforce now gibi disardanda baglaniliyor internetin iyiyse ama daha çok ayni wifi ağı verimli.onun dışında geforce now,xboz cloud kullananlar var ben kendi pcme baglamak yada eski konsol emulatorleri icin aldim.

mobil oyunlarida oynarsın tabide benim pek ilgimi çekmiyor dogru duzgun mobil oyun yok.

Bu uçak havalimanına varırda kalanlar için bir açıklama şart sheinden

Bu uçak havalimanına varırda kalanlar için bir açıklama şart sheinden
söyle bir durum var 1 hafta önce yeni verdiğim birkaç siparişler elime ulaştı. Aralık ayında ve ocağın başında aldığım ürünler hala uçaktan indi olarak gözüküyor. değişik bir mevzu dönüyor burda

söyle bir durum var 1 hafta önce yeni verdiğim birkaç siparişler elime ulaştı. Aralık ayında ve ocağın başında aldığım ürünler hala uçaktan indi olarak gözüküyor. değişik bir mevzu dönüyor burda
kayıp mı oldu acaba. ben wifi kamera almıştım 30 liraya 3 aralıkta uçak indi gözüküyordu ama elime ulaşmadı. shein hesabını kaybettiğim için parayı da geri alamadım

kayıp mı oldu acaba. ben wifi kamera almıştım 30 liraya 3 aralıkta uçak indi gözüküyordu ama elime ulaşmadı. shein hesabını kaybettiğim için parayı da geri alamadım
bende 4-5 cihazdan hesap açtığım için takip edemiyorum para iadesi oluyorsa deneyelim o zaman

Sence? bekliyorsan yanlış ülkedesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shein ile bir alakası yok arkadaş kimse anlamıyor herhalde ya gümrükte bir problem var yada Aras kargoları yönetmede çöktü.
Sorun tamamen gümrük ile alakalı yüksek ihtimalle o kargolar gelmeyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce temu siparişim de gümrüğe girdiği gibi bir daha haber alamamıştım :D benzeri topluca yaşanıyor 5 siparişim bekliyor gümrükte .

Geri