desiredvia
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
sağolun hocam ben direkt pc için arıyodum o yüzden tegeneria aldım ama bunlarda baya iyi fiyata geliyorhocam hayirli olsun almışsınız.
arayanlar için ekliyim m05 linkini yinede
sağolun hocam ben direkt pc için arıyodum o yüzden tegeneria aldım ama bunlarda baya iyi fiyata geliyorhocam hayirli olsun almışsınız.
bu ne işe yarıyor yav çoğu kişi aldı dahocam hayirli olsun almışsınız.
hocam ben mesela evde pc acikken steam linkle pc deki hikayeli AAA tarzi oyunlari yatarak oynamak için aldım gecikmesi çok daha az geforce now gibi disardanda baglaniliyor internetin iyiyse ama daha çok ayni wifi ağı verimli.onun dışında geforce now,xboz cloud kullananlar var ben kendi pcme baglamak yada eski konsol emulatorleri icin aldim.bu ne işe yarıyor yav çoğu kişi aldı da
2 siparişimde o durumda şuanBu uçak havalimanına varırda kalanlar için bir açıklama şart sheinden
aras beyi bekliyoruz heraldeBu uçak havalimanına varırda kalanlar için bir açıklama şart sheinden
Umarım sadece arası bekliyoruzduraras beyi bekliyoruz heralde
söyle bir durum var 1 hafta önce yeni verdiğim birkaç siparişler elime ulaştı. Aralık ayında ve ocağın başında aldığım ürünler hala uçaktan indi olarak gözüküyor. değişik bir mevzu dönüyor burdaBu uçak havalimanına varırda kalanlar için bir açıklama şart sheinden
kayıp mı oldu acaba. ben wifi kamera almıştım 30 liraya 3 aralıkta uçak indi gözüküyordu ama elime ulaşmadı. shein hesabını kaybettiğim için parayı da geri alamadımsöyle bir durum var 1 hafta önce yeni verdiğim birkaç siparişler elime ulaştı. Aralık ayında ve ocağın başında aldığım ürünler hala uçaktan indi olarak gözüküyor. değişik bir mevzu dönüyor burda
bende 4-5 cihazdan hesap açtığım için takip edemiyorum para iadesi oluyorsa deneyelim o zamankayıp mı oldu acaba. ben wifi kamera almıştım 30 liraya 3 aralıkta uçak indi gözüküyordu ama elime ulaşmadı. shein hesabını kaybettiğim için parayı da geri alamadım
Sence? bekliyorsan yanlış ülkedesinbu karardan geri dönmüyorlar mı?
Shein ile bir alakası yok arkadaş kimse anlamıyor herhalde ya gümrükte bir problem var yada Aras kargoları yönetmede çöktü.Bu uçak havalimanına varırda kalanlar için bir açıklama şart sheinden
Sorun tamamen gümrük ile alakalı yüksek ihtimalle o kargolar gelmeyecek.Sence? bekliyorsan yanlış ülkedesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Shein ile bir alakası yok arkadaş kimse anlamıyor herhalde ya gümrükte bir problem var yada Aras kargoları yönetmede çöktü.