Rtx 5060 ekran kartıma şekersiz kola döküldü ne yapmalıyım

Reaksiyon skoru
1
Başlıktaki gibi ekran kartına kola döküldü ,kasam masanın altında duruyo kola bardağı elimden kaydı kırıldı kasaya geldi üst havalandırma dan ekran kartına 1 2 damla geldi ,camını açıp direkt pamukla dikkatlice geldiği yeri sadece pamukla sildim ,şuan üstünden 3 saat geçti bir soeun gözükmüyor ,bir şey olurmu ne yapmalıyım

yerinde olsam yarına kadar takmazdım. artık her şey ateş pahalısı hatta bir bilgisayarıcıya götür bilgi al.

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Ekran kartını çıkarmadım direkt sildim sadece

1 2 damlayla ne olabilir ki. ,içine gitmediğinden eminseniz bir şey olmaz.

Ekran kartının üst kaplamasına geldi çizgi çizgi delikli kısmına ,chat gpt ye yazdım bir şey olmaz diyo

Başlıktaki gibi ekran kartına kola döküldü ,kasam masanın altında duruyo kola bardağı elimden kaydı kırıldı kasaya geldi üst havalandırma dan ekran kartına 1 2 damla geldi ,camını açıp direkt pamukla dikkatlice geldiği yeri sadece pamukla sildim ,şuan üstünden 3 saat geçti bir soeun gözükmüyor ,bir şey olurmu ne yapmalıyım
devrelere bobınlere gelmedıyse sıkıntı olmaz foto ekleme sansın varmı

Güldüm, kesin benim de başıma gelecek lanet olsun.

Yarına kadar çalıştırma istersen üstteki arkadaşın dediği gibi.

1000017137.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle atayım hocam resmini ,çizgi çizgi olan havalandırmanın üstüne geldi

eğer 2 3 damla ise bir şey olacağını sanmıyorum

1000017139.webp

Şurası hocam

Birde detaylı temizlik için ekran kartını açmam gerekirmi ,açmak istemiyorum çünkü garantisi gidicek

Son düzenleme:
sorun olmaz gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,189
Üyeler
187,792
Son üye
Aras KargoO
Geri