xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,617
Kuranda mucize aramana gerek yok, Bu kafayla şimdiye kadar nasıl yaşadın zaten mucize.Kanıtlayamazsan eğer, cümle âlem son nefesine kadar sana inanmasın. Anlaştık mı? Bizim çabamız numaralardan fazlasıdır. Şimdiye dek üzerime iftira ve “yapay zekâ yorumu”ndan başka bir şey görmedim. Herhalde tek çabanız da bu olsa gerek.
Bence önce Türkiye başta olmak üzere tüm ülkelerin tüm forumlarını incelemeleri lazım.
Su uyur, düşman uyumaz. edit: ewrsfdfgsdsfsf32243 kullanıcı adı ben neden cevap verdim onu da bilmiyorum kullanıcı adı zaten yaşını gösteriyor.
Sana zaten diyecek kelime yok; çünkü her gün farklı bir insan gibi konuşuyorsun. Keşke bir çizgin olsaydı da görebilseydim. Kanıtsız yorumlara cevap verdiğimde “sadece kendini haklı görüyor” diyorsun ama bilmeni isterim ki ben bunu yaşına veriyorum. Yaşındandır, güzel kardeşim. Umarım.
Bence ülkelerin önlem alması gerekiyor daha farklı tiplere anlarsın belki. Haram para ile işimiz olmaz sen talip isen onu bilemem
Biz ona hürmet diyoruz; sen pek büyüğüne, kardeşine veya dostuna göstermediğin için bilmiyor olabilirsin. Bazen yapay zekâ ile, bazen de hiçbir şekilde cevap veremediğiniz konuları takip edenler var demek ki; şükür.
“Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır.” Aslında seni alıntılamayacaktım; zira sen hiç cevap verebilenlerden olmadın. Hep konuştun, ithamdan da öteye geçemedin. Hatta kuranı değiştiriyorsun gibi pis iftiralara şahit olduk.
ben şahsen buna eli kolu bağlı başka imkanı olmayan birisi gibi anlarım.
Haram para ile işimiz olmaz sen sever misin onu da bilemem.
Ve de ki: Gerçek geldi, batıl yok olup gitti, şüphe yok ki batıl, zaten yok olur gider.
İngiliz uşağu sahte müslüman seni.
Cevap verebilenlerden olmadın da diyor hele.
Sen değilmiydin ? Direklerin yerin cazibe küvvetine karşı koyabildiğini savunup Kurandan ayet gösteriyordun?
Direk ne zamandan beri yerin cazibe küvvetine karşı koyabiliyor Lan CAHİL?
Direk zaten kendisi üzerindeki yükü kaldıracak bir ağırlık noktası.
Ucuz Tinerlerden kokluyorsun sanırım, Beynin kurumuş resmen.