Tekrar tekrar ban yiyip hesap degisip ayni islam konularini acanlar

Kanıtlayamazsan eğer, cümle âlem son nefesine kadar sana inanmasın. Anlaştık mı? Bizim çabamız numaralardan fazlasıdır. Şimdiye dek üzerime iftira ve “yapay zekâ yorumu”ndan başka bir şey görmedim. Herhalde tek çabanız da bu olsa gerek.
Bence önce Türkiye başta olmak üzere tüm ülkelerin tüm forumlarını incelemeleri lazım.
Su uyur, düşman uyumaz. edit: ewrsfdfgsdsfsf32243 kullanıcı adı ben neden cevap verdim onu da bilmiyorum kullanıcı adı zaten yaşını gösteriyor.

Sana zaten diyecek kelime yok; çünkü her gün farklı bir insan gibi konuşuyorsun. Keşke bir çizgin olsaydı da görebilseydim. Kanıtsız yorumlara cevap verdiğimde “sadece kendini haklı görüyor” diyorsun ama bilmeni isterim ki ben bunu yaşına veriyorum. Yaşındandır, güzel kardeşim. Umarım.

Bence ülkelerin önlem alması gerekiyor daha farklı tiplere anlarsın belki. Haram para ile işimiz olmaz sen talip isen onu bilemem

Biz ona hürmet diyoruz; sen pek büyüğüne, kardeşine veya dostuna göstermediğin için bilmiyor olabilirsin. Bazen yapay zekâ ile, bazen de hiçbir şekilde cevap veremediğiniz konuları takip edenler var demek ki; şükür.

“Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır.” Aslında seni alıntılamayacaktım; zira sen hiç cevap verebilenlerden olmadın. Hep konuştun, ithamdan da öteye geçemedin. Hatta kuranı değiştiriyorsun gibi pis iftiralara şahit olduk.
ben şahsen buna eli kolu bağlı başka imkanı olmayan birisi gibi anlarım.

Haram para ile işimiz olmaz sen sever misin onu da bilemem.

Ve de ki: Gerçek geldi, batıl yok olup gitti, şüphe yok ki batıl, zaten yok olur gider.
Kuranda mucize aramana gerek yok, Bu kafayla şimdiye kadar nasıl yaşadın zaten mucize.
İngiliz uşağu sahte müslüman seni.

Cevap verebilenlerden olmadın da diyor hele.
Sen değilmiydin ? Direklerin yerin cazibe küvvetine karşı koyabildiğini savunup Kurandan ayet gösteriyordun?

Direk ne zamandan beri yerin cazibe küvvetine karşı koyabiliyor Lan CAHİL?
Direk zaten kendisi üzerindeki yükü kaldıracak bir ağırlık noktası.

Ucuz Tinerlerden kokluyorsun sanırım, Beynin kurumuş resmen.

Kuranda mucize aramana gerek yok, Bu kafayla şimdiye kadar nasıl yaşadın zaten mucize.
İngiliz uşağu sahte müslüman seni.

Cevap verebilenlerden olmadın da diyor hele.
Sen değilmiydin ? Direklerin yerin cazibe küvvetine karşı koyabildiğini savunup Kurandan ayet gösteriyordun?

Direk ne zamandan beri yerin cazibe küvvetine karşı koyabiliyor Lan CAHİL?
Direk zaten kendisi üzerindeki yükü kaldıracak bir ağırlık noktası.

Ucuz Tinerlerden kokluyorsun sanırım, Beynin kurumuş resmen.
senin nefretin benim şerefimdir. bol bol dök içini koymuyor ne kadar doğru bir yol olduğunu daha çok görebiliyorum

Çok laf çeviriyorsun. Söylemediğim bazı şeyleri söylüyorsun. Çeviri hataları olabilir; defalarca söylüyorum. Söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi davranma. Özelden bildirilen kelime hatalarını düzeltirim(cazibe kuvveti gibi hatırlamıyorum dahi), çünkü dilim Türkçe değil.

Dur bir saniye… Senin amacın çeviri hataları değil; Kur’an’a inanılmasına karşı bir alerjin var.

Elbette bildirmezsin öyle detayları.

Neyse, biz kanıtladık; 32’ye ulaştık Hakk’ın izniyle. Sen de henüz 1 tanesini bile çürütemedin.

Sen de bol bol soda iç.

Çok laf çeviriyorsun. Söylemediğim bazı şeyleri söylüyorsun. Çeviri hataları olabilir; defalarca söylüyorum. Söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi davranma. Özelden bildirilen kelime hatalarını düzeltirim(cazibe kuvveti gibi hatırlamıyorum dahi), çünkü dilim Türkçe değil.

Dur bir saniye… Senin amacın çeviri hataları değil; Kur’an’a inanılmasına karşı bir alerjin var.

Elbette bildirmezsin öyle detayları.

Neyse, biz kanıtladık; 32’ye ulaştık Hakk’ın izniyle. Sen de henüz 1 tanesini bile çürütemedin.

Sen de bol bol soda iç.
Cevap veremiyorsan boş boş yazmana gerek yoktu.

Cevap veremiyorsan boş boş yazmana gerek yoktu.
Cevabımızı verdik. Bence sen, emoji bırakıp sözde psikolojik üstünlük sahibi olduğun hissiyatından kurtulmalısın.
buz gibi soda:
soda-maden-suyu-kac-kalori-sade-limonlu-meyveli-soda-kalorileri (1).webp

Son düzenleme:
Ben şimdi tartışmanızın tam ortasında bulunmak istemem doğrusu da bi şeyler yazmak istedim :)

Kuran konuları yazan forum üyesi acaba konularında Kuran ayetlerinin meallerini nerden alıyor, kaynak niye yazmıyor? Bu meallerde hiç ekleme, çıkarma filan yapıyor mu?

Bu konuları açmasındaki amacı nedir? Bunu İslam veya Kuran'ı kötülemek için değil, kendi yaptığı işin çok hassas bir iş olduğunu ve titizlik gerektirdiğini, yetkinlik gerektirdiğini vurgulamak veya hatırlatmak için sordum. Zaten ben meallerini bi acaip buldum okuduğum bi kaç konuda, bunu yazmıştım, meal kaynaklarını da yazması iyi olurdu ve benim en nefret ettiğim mesele geçmişte fötücü veya adnan oktarcı tayfanın yapıp ettikleri... Bunlardan dolayı İslam yanlış bilindi belki de, bu konuda düşünceleri neler, yazmak serbest, kürsü serbest :)

Pisikolojik üstünlük sahibi değil.
Sana bilimsel soru sorduğumu görmüyormusun?
Bu konuyu (buhar) ilk başta “Kur’an’ı değiştiriyorsun” diye bir iftira ile savunduğunu unuttun mu? Bunun cevabını aldın, öyle olmadığını gördün. Şimdi ise buhar patlamasını bilimsel olarak anlamaya çalışıyorsun. Azıcık araştırsan zaten anlarsın… Bu ne yahu?
Suya değdiği anda patlamaz; bazı aşamaları vardır. Eğer sen buhar patlamalarını bahane gösteriyorsan derdin çok büyük. yapay zeka bile bunu anlamana yardımcı olurdu ama maalesef derdin ANLAMAK değil
Ben şimdi tartışmanızın tam ortasında bulunmak istemem doğrusu da bi şeyler yazmak istedim :)

Kuran konuları yazan forum üyesi acaba konularında Kuran ayetlerinin meallerini nerden alıyor, kaynak niye yazmıyor? Bu meallerde hiç ekleme, çıkarma filan yapıyor mu?

Bu konuları açmasındaki amacı nedir? Bunu İslam veya Kuran'ı kötülemek için değil, kendi yaptığı işin çok hassas bir iş olduğunu ve titizlik gerektirdiğini, yetkinlik gerektirdiğini vurgulamak veya hatırlatmak için sordum. Zaten ben meallerini bi acaip buldum okuduğum bi kaç konuda, bunu yazmıştım, meal kaynaklarını da yazması iyi olurdu ve benim en nefret ettiğim mesele geçmişte fötücü veya adnan oktarcı tayfanın yapıp ettikleri... Bunlardan dolayı İslam yanlış bilindi belki de, bu konuda düşünceleri neler, yazmak serbest, kürsü serbest :)
Sevgili dostum, kaynağım başka ve büyük bir yer. Ben sadece çeviri işlemlerini yapıp, ekstra doğrulama da ekleyerek paylaşıyorum. Çeviri için yapay zekâdan ve Google’dan yardım alıyorum. Ana dilim Türkçe değil ama yine de orta seviyedeyim. Sanırım en az 2,5 milyon okuru var; zaten her paylaşımın kaynağında bu belirtiliyor.

Benim herhangi bir tarikatla ya da benzeri bir şeyle alakam yok. Ben sadece Allah’ı seven bir kulum. Forumdaki ateistlerden de gına geldi; zaten kitlem onlar değil. Keşke hiç okumasalar.

Bu paylaşımı yapan şahıslar, kendilerini sözde destekleyen bozuk paylaşımlara bir yorum dahi yapıp aksini söylememişlerdir. Bu da onların kirli taraflarının bir delilidir. keşke paylaşım yaparken iki yüzlü olmasalar. bana özelden dilediğin kadar mesaj atabilirsin değerli kardeşim konuşur bol bol öğreniriz inşAllah. yalnız bu paylaşıma daha fazla bakmak istemiyorum taraflı bilim ile alakası olmayan çok insan var
elhamdulillah
Ar damarı yarılmış.
kendini anlatmana gerek yok 2 taraflı olduğunuzu gayet iyi biliyoruz.
çürütemedin mi kuranı değiştiriyor diye iftira at işte iki yüzlülük budur
şimdi dön kendi damarına bak

asels kardeşim hariç hiç birinize cevap yok çünkü sizin sorgulayan tarafsız herhangi bir yanınız yok

Son düzenleme:
Bu konuyu (buhar) ilk başta “Kur’an’ı değiştiriyorsun” diye bir iftira ile savunduğunu unuttun mu? Bunun cevabını aldın, öyle olmadığını gördün. Şimdi ise buhar patlamasını bilimsel olarak anlamaya çalışıyorsun. Azıcık araştırsan zaten anlarsın… Bu ne yahu?
Suya değdiği anda patlamaz; bazı aşamaları vardır. Eğer sen buhar patlamalarını bahane gösteriyorsan derdin çok büyük. yapay zeka bile bunu anlamana yardımcı olurdu ama maalesef derdin ANLAMAK değil

Sevgili dostum, kaynağım başka ve büyük bir yer. Ben sadece çeviri işlemlerini yapıp, ekstra doğrulama da ekleyerek paylaşıyorum. Çeviri için yapay zekâdan ve Google’dan yardım alıyorum. Ana dilim Türkçe değil ama yine de orta seviyedeyim. Sanırım en az 2,5 milyon okuru var; zaten her paylaşımın kaynağında bu belirtiliyor.

Benim herhangi bir tarikatla ya da benzeri bir şeyle alakam yok. Ben sadece Allah’ı seven bir kulum. Forumdaki ateistlerden de gına geldi; zaten kitlem onlar değil. Keşke hiç okumasalar.

Bu paylaşımı yapan şahıslar, kendilerini sözde destekleyen bozuk paylaşımlara bir yorum dahi yapıp aksini söylememişlerdir. Bu da onların kirli taraflarının bir delilidir. keşke paylaşım yaparken iki yüzlü olmasalar.
elhamdulillah

kendini anlatmana gerek yok 2 taraflı olduğunuzu gayet iyi biliyoruz.
çürütemedin mi kuranı değiştiriyor diye iftira at işte iki yüzlülük budur
şimdi dön kendi damarına bak
Tabii ki taraflı olacağım. Bilim varken 2000 yıllık mitlerin doğruluğunu kabul edecek değilim.

Tabii ki taraflı olacağım. Bilim varken 2000 yıllık mitlerin doğruluğunu kabul edecek değilim.
Mit dediğin şeyin, şak diye yüzüne çıkan 100+ kanıtı var.
Sakın “bilim” deme; bilim sizin gibi taraflı değil. Siz sadece kendi egonuzu besliyorsunuz.
İşine gelmez ama.

Mit dediğin şeyin, şak diye yüzüne çıkan 100+ kanıtı var.
Sakın “bilim” deme; bilim sizin gibi taraflı değil. Siz sadece kendi egonuzu besliyorsunuz.
İşine gelmez ama.
Şarlatanların kendi çapındaki laf salatası bilimi değil, zihnine zincir vurulmuş meczupları ilgilendirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,138
Üyeler
187,784
Son üye
whly
Geri