Tekrar tekrar ban yiyip hesap degisip ayni islam konularini acanlar

Yapay zeka :) Neden Türkçe meal kaynaklarını değil de yapay zeka meal kaynaklarını kullanıyorsun, bence hiç doğru olmuyor, yalan yanlış ifadeler ortaya çıkıyor, şahsi düşüncem... Hem önceden sormuştum, niye böyle bir vazife edindin diye sorgular millet, önceden yazdığım gibi fetöcü ve adnan oktarcı gibi çokca şarlatan türedi bu ülkede... Millet nefret eder oldu dinden ve dinden beslenen ya da dinsel sömürü hedefleyen kimselerden... Ben sorgulamaktan çok yapacaksan yap ama doğruların veya yanlışların bence var diyen biriyim, sonuçta burası bir forum ve geçmişteki kötü hastalıkları anımsatıcı, istismar odaklı çokça yazı hatta forum var, senin bunlardan farkın ne? Ne amaçlıyorsun?

Bu konuyu (buhar) ilk başta “Kur’an’ı değiştiriyorsun” diye bir iftira ile savunduğunu unuttun mu? Bunun cevabını aldın, öyle olmadığını gördün. Şimdi ise buhar patlamasını bilimsel olarak anlamaya çalışıyorsun. Azıcık araştırsan zaten anlarsın… Bu ne yahu?
Suya değdiği anda patlamaz; bazı aşamaları vardır. Eğer sen buhar patlamalarını bahane gösteriyorsan derdin çok büyük. yapay zeka bile bunu anlamana yardımcı olurdu ama maalesef derdin ANLAMAK değil

Sevgili dostum, kaynağım başka ve büyük bir yer. Ben sadece çeviri işlemlerini yapıp, ekstra doğrulama da ekleyerek paylaşıyorum. Çeviri için yapay zekâdan ve Google’dan yardım alıyorum. Ana dilim Türkçe değil ama yine de orta seviyedeyim. Sanırım en az 2,5 milyon okuru var; zaten her paylaşımın kaynağında bu belirtiliyor.

Benim herhangi bir tarikatla ya da benzeri bir şeyle alakam yok. Ben sadece Allah’ı seven bir kulum. Forumdaki ateistlerden de gına geldi; zaten kitlem onlar değil. Keşke hiç okumasalar.

Bu paylaşımı yapan şahıslar, kendilerini sözde destekleyen bozuk paylaşımlara bir yorum dahi yapıp aksini söylememişlerdir. Bu da onların kirli taraflarının bir delilidir. keşke paylaşım yaparken iki yüzlü olmasalar. bana özelden dilediğin kadar mesaj atabilirsin değerli kardeşim konuşur bol bol öğreniriz inşAllah. yalnız bu paylaşıma daha fazla bakmak istemiyorum taraflı bilim ile alakası olmayan çok insan var
elhamdulillah

kendini anlatmana gerek yok 2 taraflı olduğunuzu gayet iyi biliyoruz.
çürütemedin mi kuranı değiştiriyor diye iftira at işte iki yüzlülük budur
şimdi dön kendi damarına bak

asels kardeşim hariç hiç birinize cevap yok çünkü sizin sorgulayan tarafsız herhangi bir yanınız yok
İlk olarak ayetleri yanlış anlatıyorsun ve bilimsel verileri eğip büküp kitapa uydurmaya çalışıyorsun.

Sana cevap verende kabahat. Git İngilizlere anlat İngilizlerin çevirdiği kuranı. Güyam çok zekiymiş gibi ingilizcede kaynaklar atıyo.
İngilizler içinden geçmiş müslümanların bunun yaptığına bak :D

soda-maden-suyu-kac-kalori-sade-limonlu-meyveli-soda-kalorileri (1).webp

Yapay zeka :) Neden Türkçe meal kaynaklarını değil de yapay zeka meal kaynaklarını kullanıyorsun, bence hiç doğru olmuyor, yalan yanlış ifadeler ortaya çıkıyor, şahsi düşüncem... Hem önceden sormuştum, niye böyle bir vazife edindin diye sorgular millet, önceden yazdığım gibi fetöcü ve adnan oktarcı gibi çokca şarlatan türedi bu ülkede... Millet nefret eder oldu dinden ve dinden beslenen ya da dinsel sömürü hedefleyen kimselerden... Ben sorgulamaktan çok yapacaksan yap ama doğruların veya yanlışların bence var diyen biriyim, sonuçta burası bir forum ve geçmişteki kötü hastalıkları anımsatıcı, istismar odaklı çokça yazı hatta forum var, senin bunlardan farkın ne? Ne amaçlıyorsun?
hayır öyle demek istemedim çeviri yardımını kullanıyorum dedim. örneğin benim ingilizcem iyi ingilizceyi türkçeye aktarırken kullanıyorum
5-6 paylaşım hariç meal dahi kullanmadım ben sadece arapça üzerinde çalışıyorum
yanlış anlayıp bu garip kişiliklere haklılaymış gibi yol vermeyelim.

Zaur bu konuda bence çok haklı: "Git İngilizlere anlat İngilizlerin çevirdiği kuranı. Güyam çok zekiymiş gibi ingilizcede kaynaklar atıyo.
İngilizler içinden geçmiş müslümanların bunun yaptığına bak "

İlim çinde olsa gidin alınız, der sevgili büyüklerimiz fakat kendisi bizzat İslam veya din düşmanı olan İngilizler veya başkaca odaklar üzerinden din dersi vermek bu milleti kızdırır zira bu millet bu konulara fazlasıyla şerbetlidir.

Kaldı ki Zaur bildiğim kadarıyla farklı bir inanç sahibi herhalde (tam bilemiyorum kusura bakmasın...) ama o bile yeri geldi mi İslam hakkında doğru bildiğini samimice yazabilen bir üye...

İlk olarak ayetleri yanlış anlatıyorsun ve bilimsel verileri eğip büküp kitapa uydurmaya çalışıyorsun.

Sana cevap verende kabahat. Git İngilizlere anlat İngilizlerin çevirdiği kuranı. Güyam çok zekiymiş gibi ingilizcede kaynaklar atıyo.
İngilizler içinden geçmiş müslümanların bunun yaptığına bak :D
bak yalancıya bak hele
Zaur bu konuda bence çok haklı: "Git İngilizlere anlat İngilizlerin çevirdiği kuranı. Güyam çok zekiymiş gibi ingilizcede kaynaklar atıyo.
İngilizler içinden geçmiş müslümanların bunun yaptığına bak "

İlim çinde olsa gidin alınız, der sevgili büyüklerimiz fakat kendisi bizzat İslam veya din düşmanı olan İngilizler veya başkaca odaklar üzerinden din dersi vermek bu milleti kızdırır zira bu millet bu konulara fazlasıyla şerbetlidir.

Kaldı ki Zaur bildiğim kadarıyla farklı bir inanç sahibi herhalde (tam bilemiyorum kusura bakmasın...) ama o bile yeri geldi mi İslam hakkında doğru bildiğini samimice yazabilen bir üye...
dostum adam kuranı değiştirdiğim yönünde iftira bile attı admin sonunda konuyu kitledi ona cevap vermekten usanmıştım bu çok büyük bir iftira
eklediği bazı küfürleri dile dahi getirmiyorum
hep ses var ama icraat yok

hayır öyle demek istemedim çeviri yardımını kullanıyorum dedim. örneğin benim ingilizcem iyi ingilizceyi türkçeye aktarırken kullanıyorum
5-6 paylaşım hariç meal dahi kullanmadım ben sadece arapça üzerinde çalışıyorum
yanlış anlayıp bu garip kişiliklere haklılaymış gibi yol vermeyelim.
İslam üzerine ne gibi eğitimler aldınız? Neyi amaç edindiniz? Adama sorarlar bu kadar aklı ilmi nerden aldınız, nerden okudunuz ve nerden niçin yazıyorsunuz? Bir arap diyarında ise neden önce kendi memleketlerinizi uyarmıyorsunuz? Bir avrupa ülkesinden iseniz orada neler yaptınız veya yapıyorsunuz?

İslam üzerine ne gibi eğitimler aldınız? Neyi amaç edindiniz? Adama sorarlar bu kadar aklı ilmi nerden aldınız, nerden okudunuz ve nerden niçin yazıyorsunuz? Bir arap diyarında ise neden önce kendi memleketlerinizi uyarmıyorsunuz? Bir avrupa ülkesinden iseniz orada neler yaptınız veya yapıyorsunuz?
amacım sadece bu konularda bilgi sahibi olmayan özellikle ufak kardeşlerimizin zihinlerini bulandırmamaları başkada bir gayem yok
paylaşımlarımı ateistlerle uğraşmak amacıyla atmıyorum fazla araştırmayan insanların maneviyatlarını güçlendirmek amacım
engellesem paylaşımlarım görünmese alayını engelleyeceğim o derece gürültücü garip tiplerdir

Açtığın konuyu ve yazdığın ayetin çevirisini okudun mu hiç? İleri zekalı? :D hahahshshshs
mealci ateistim benim çok okuyan ama okuduğunu pek anlamayan kardeşim
beni en çok yoranda zaur kardeşimiz oldu arapçanın köküne kadar inip anlatsamda
garip bir inadı var işte

Kaçamak cevaplar veriyorsunuz, kimsiniz nesiniz? Eğitim veya öğretim bakımından yeterli misiniz ? Hangi ülkede faaliyet gösteriyorsunuz? Bunlar önemli şeyler, öyle yazdım, oldu bitti gibi şeyh havaları burada garipsenir haklı olarak. Ben bile kıllandım şimdi, sorulara tam cevap vermiyrosunuz...

Ya abi şu gevezenin başka ülkede yaşadığına mı inanıyorsun?
Korkağın tekidir sadece konumu belli olmasın diye öyle söylüyordur.
Birisi numarasını alıp yüzyüze görüşür felan diye korkuyor bunlar. İfşa olmamaları için böyle yapıyorlar. Profilini de gizlemiş. Kimdir nedir belli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,138
Üyeler
187,784
Son üye
whly
Geri